Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kafayi yicem dalamiyor bir türlü
Ağlaya ağlaya ayakta uyudu simdide meme indiremiyorum memeden
Memeden aldıkça ayağıma gözler Kpali ağlıyor
Allahim sen bana sabır ver ne zor ya
Bugün benimki de sabahtan beri dalamıyor gözler fena. Dolunay diyorum susuyorum

Aynen o parmak illa meme emerken ağzın kenarından içeri girecek
Bende diyorum ballı süt içiyor benim yavrum öyle seviyor
Yaaa yerim ballarını

Kafayi yicem dalamiyor bir türlü
Ağlaya ağlaya ayakta uyudu simdide meme indiremiyorum memeden
Memeden aldıkça ayağıma gözler Kpali ağlıyor
Allahim sen bana sabır ver ne zor ya
Kuzum bizim de bugün fenaydı ya. Mahvetti yani bizi. Krizlere girdi durdu ağla ağla içi çıktı. Hamağında sallıyoruz 10 dk uyuyor gözler kapalı tiz bir sesle bir anda bir başlıyor sonra susmak bilmiyor. Sonra bi anda tık susuyor gülüyor huu huu diye konuşmama cevap veriyor sonra hop başa dönüyoruz. Az önce uyudu tekrar bakalım gece nasıl geçecek. Senin bebekle benimkinin hareketleri çok benziyor

Hangisini aldın acepp ben bunu aldim
Eki Görüntüle 3142619
Bu bacım ama altı iyi gerçi annem gitgide esniyor gibi sanki dedi kolları için.. Çok beğenerek almıştım. Şuan giydirmedik 1 haftadır. Son gelişmeyi yazarım.

Reactions: Jou
Yapilmiyo bsy ya, anca bi corba koyuyorum bazen, evi supursen ymk kaliyo yemek yapsan camasir kaliyo, ya yardim edicek biri lazim dedigin gibi ya da bebegin yaninda durucak biri lazim, yoksa mumkun degil, yapan varsa helal olsun ben yapamiyom

Eşime bazen bahçenin yarısı gari oğlumun diyorum
İnşallah onlarda meyve ağaçlarından vazgeçerler apır sapır boş duran her yere nenesi ot dikiyor. Yani düzenli vs olsa amenna bir şey demeyeceğim. Paslı Demir parçaları yeni dikilen ağacın diplerinde.. hele mutfak balkonunun olduğu yere kv çöp poşetlerini atıyor sonra bir gün inip ordan toplayıp götürüyor Bu alışkanlıkları bırakmaları zor biraz..
İnşallah senin dediğin gibi olurda oğluma bir oyun alanı yaparız

Evet kuzum aynilar ya
Vallahi çok yoruldum bittim her uyku geçişi bana çok zor geliyor artık

Ben pek kilo almadım karnım 7.aya doğru çıkmıştı bi etek aldım başka da hamile kıyafeti almadım valla çoook zaman oldu kendime bi şey almayalı
Ay bende 3 eşorfman altı 4 tanede tayt aldım karnımdan dolayı. Ebebekten aldığım taytlar çöp resmen 1 kere giyemedim. Lcwadan aldığımda 1-2 ay sonra karnımdan dolayı olmadı eşormanlarla geçirdim

Kesinlikle sana katılıyorum zaten Ankarada iken Zara’ya baktım lcwa ile nerdeyse aynı fiyat, 50 TL gibi fark vardı 5 Li zıbında hemde daha kaliteli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…