Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çok sinir oluyorum kp ne karışıyor geline Değişik değişik işler.. İnşallah bir hal yol bulursunuz kuzum Güvenilir birini bulmakta zor bu zamanda..

O nasıl bir gelenek ya

Kisilik canım alkol mevzusu hergün var 2 3 bira mutlaka icer benimle oturmaz mutfaga gecer kulakligi takar keyfine bakar kac kez konustum benim yasadiklarim kolay seylermiydi bahanesine sıgınıyor asker arkadaslarinin cogu sehit dustu yaninda onu atlatamiyor ama bunu yasayan bitek o degilki bu meslegi tercih ederken herseyi goze almaliydi tum ofkesini benden cikariyor

Evet kendini bilmeye başlayinca babasıni örnek almasindan cok korkuyorum ozamana kadar duzelmezse zaten farkli boyutlara gidicek iliskimiz

O yuzden sabrediyorum hemen hamile kaldim gezip tozamadik alisamadik birbirimize bakalim insallah duzelir cok zor oldugunu biliyorum babasizligin

Alla alla ne ayıbı oluyor insanlar bir garip ya.. İsteyince herkes her yere gidiyor. İşine gelmeyince laf söz.. Kendi evlerinde mi bakmak istiyorlar orda?
Evet kendi evimde olursa bakarım diyo herkes laf söz olurmuş amaaan ne bileyim mecbur kalınca işte her şey üst üste gelir ya o durumdayız

Çok haklısın bende olsam canım sıkılırdı. Kafam almıyor olayını ben anlamıyorum. Benim kv o kafada, öle ağız ucuyla eşime bizde bakarız demiş. Nasıl bakacak kafası attım mı kapı pece açık çıkıp gidiyor. Sürekli işim var sürekli oram buram ağrıyor diyor. Söyle kuzum biraz destek olsun sana da ilerleyen zamanda birini bulmak için vakit kazanmış olursun böylelikle..

Kayinbabanin nd hakkı varmış ki
İnşallah değişir zManla düşünceler
Evet kış olayı sıkıntı canim

Kayinbabanin nd hakkı varmış ki
İnşallah değişir zManla düşünceler
Evet kış olayı sıkıntı canim
Hiç hakkın yokta işte bir kere böyle başlayınca böyle devam ediyp sanırım saçma sapan. İnşallah değişir gelin için zor bi durum

Evet canım senin bide diğer çocuk var zor olabilir biz eşimle aynı anda çıkıyoruz o konuda iyiy de tek sıkıntı soğuk hava. Sen de eve bulursun inşallah haber salsaydın etrafa

Dun aksam öğrendim hemen ilettim canim işlerini de arayacağım bakalim

Ben karnını doyurup çıkcam kuzum lan alma saatine yetişirsrm kendim de kan vercem çünkü değerlerime bakılsın bi istiyorum
Bende Demir takviyesine başladın dün, şimdi onu verdim 1 saat sonra emzirip öyle gideriz diye düşündüm. Aynen sabahları belli bir saate kadar kan alıyorlardı dimi

Valla kuzu annemin yanında simdi anneannem var inan o çocuktan beter bi halde
Şimdi kiz cocuklari aralarında dönüşümlü bakıyorlar annem marttan sonra boş birini bulana kadar idare et diyecegim ama martta kadar 2.ay kim bakacak mesele bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…