- 4 Ağustos 2021
- 1.480
- 1.988
- 83
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #77.641
Evet canim 10 ya da 11son sanırım. Ben de sonuca göre başlarım eğer düşükse önlemini alalımBende Demir takviyesine başladın dün, şimdi onu verdim 1 saat sonra emzirip öyle gideriz diye düşündüm. Aynen sabahları belli bir saate kadar kan alıyorlardı dimi
Anladım inşallah bulursun güvenilir birini. Kötü alışmış, bırakmak zorlar epey.Yatarken kido içiyor biraktiramadjm hatta gece kalkıp kidooooo diyor
Eşimde diyorki kido için kalkiyor cis için kalkmıyor.ama
Malesef annemler var kayınvalidem var ama memlekette annem geldi babamı.birakip.anneanneme.bakiyor
Valla indirimin dibi de olsa bana göre çokİndirimli fiyatı olduğunu düşünpiyasaya göre en iyi indirimli birde..
Ay bişeycikler olmaz inşallahBenimki de daha dönmedibugün bizde aşı olucaz..
İşin zor gülüm allah yardımcın olsun eş ve anne arasında kalmak kolay değil. Eşin biraz değil bayağı abartıyor kadın endilenmiş almış kucağına ne olmuş yani bunda hır gür çıkaracak bişey yok. Sizi küçük görmüş ezmeye çalışmış bence. Taviz vermeyin hatasını anlasın. Yolun çok başındasınız sorunlar çıkacak illaki. Ama anneni asla ezdirme. Nasıl alışırsa öyle gider. Bebeğimin mutsuz yuvada büyümesindense babasız büyümesini tercih ederim. Bende bir baba var olmasa da olur hani…Kizlar konumuzdan bağımsız sizleri kendime yakın hissettiğim psklojik olarak ayni seyleri yasadigimizi dusundugum icin dertlesmek istedim . Ben çok mutsuzum ama bu gercekten ileri boyutta bi mutsuzluk esimle 14 aydir evliyiz oncesindede 14 sene bi gecmisimiz var ilk sevgilimdi hatta 16 yasimda anneme ben evlenicem diye tutturmustum oda esimin huylarini begenmiyordu siddet egilimi vardi ofkeli bi cocuktu kizim bunla yapamazsin olmaz oku vs dedi tabi arada cok sorunlar oldu kavgalar gurultuler bende ayrildim 10 sene sonra tekrar karsilastik tabi bu surede beni cok aradi karsima cikti ama ben istemedim 10 yıl ayriydik sonra ben degistim dedi hersey guzel olcak evlencez falan tabi o ara askeriyede personel olarak goreve baslamisti sırf benimle birlikte olmak icin istifa etti sınırdaydi gorusemeyiz gelmem lazim diyerek meslegini birakti buraya geldi is kurdu evlendik ama anneme asla iyi davranmadi kopruden gecene kadarmis hersey bu hayatta sahip oldugum tek ailem annemdi oglumdan önce babam yok kardesim yok 2 kisi yasadik savas verdik ve aramizdaki bağ bambaska oldu evlendigim gunden beri herseyimi annem yapiyor kışlıgimi kiyafet alisverisimi teknolojik esya alimlarim hep ondan 9 ekimde dogum gunumdu onun icin geldi bi ton eziyet cekti zaten 1 gözu hic gormuyor digeride %40 yollarda sorun yasiyor cok neyse geldi pazar gunu oglana dus aldirdiktan sonra babasi tulumu giydirirken tıkandı annemde panik atak var hemen cocugu kucakladi esimde napiyosun ya birak cocugu dedi elinden aldi sertce annemi neden uzuyorsun her defasinda aynisi oluyor napti kadin dedim annen hayatimizda oldugu surece biz mutlu olmiycaz dedi neymis annem panikmis yuksek sesli konusuyormus tek sorun bu yillar oncesinden kuyruk acim var demiyor bahaneler bahanelrr dogum gunumu kutlamadi gece 3 te körkütük sarhoş geldi küfürler havada uçuşuyor tabi annemde mutlu degilsen benimle gel dedi cok mutluyum sen beni dusunme olur her evlilikte boyle dedim ama gitmek istiyorum beni baglayan tek sey oglum ben babasiz buyudum onda oyle buyusun paramparca bi hayati olsun istemiyorum ama kendimde böyle yasamaya devam edersem ileri derecede sinir hastasi olcam ne yapicagimi bilmiyorum inanın buraya yazmasam catlardim birilerine anlatmam lazimdi kendi etrafimdan kimseye anlatamiyorum anlatirsam olaylar kariscak bi cikar yolu yok bunun farkindayim ama ayni evin icinde nasil davranmam gerekiyor en azindan bana o konuda yardimci olsaniz cok sevinirim suan aynı sofraya bilr oturmuyorum onunla
Üzücü hatta mide bulandırıcı gördüklerimiz orda ama malesef doğru bide mecburen o ortamda yaşamak zorunda kalanlar var ona üzülüyorumEvet ya Müge Anlı da görüp duyduklarıma halaa şaşırıyorumHer türlü değişik işler var günümüzde..
Ananeler bilmez miyimValla kuzu annemin yanında simdi anneannem var inan o çocuktan beter bi halde
Şimdi kiz cocuklari aralarında dönüşümlü bakıyorlar annem marttan sonra boş birini bulana kadar idare et diyecegim ama martta kadar 2.ay kim bakacak mesele bu
Off kuzucum ya çok zor bir durum senin için çok üzüldüm. Babasızlık zor evet ama işler sarpa sardığında da pek bi önemi olmuyor. Senin çocuğunun rol modeli babası olacak. Baba kendini düzeltmeli böyle nereye kadar. Bence güzel güzel konuşmalısın bi şekilde anlaşılmalı.Kizlar konumuzdan bağımsız sizleri kendime yakın hissettiğim psklojik olarak ayni seyleri yasadigimizi dusundugum icin dertlesmek istedim . Ben çok mutsuzum ama bu gercekten ileri boyutta bi mutsuzluk esimle 14 aydir evliyiz oncesindede 14 sene bi gecmisimiz var ilk sevgilimdi hatta 16 yasimda anneme ben evlenicem diye tutturmustum oda esimin huylarini begenmiyordu siddet egilimi vardi ofkeli bi cocuktu kizim bunla yapamazsin olmaz oku vs dedi tabi arada cok sorunlar oldu kavgalar gurultuler bende ayrildim 10 sene sonra tekrar karsilastik tabi bu surede beni cok aradi karsima cikti ama ben istemedim 10 yıl ayriydik sonra ben degistim dedi hersey guzel olcak evlencez falan tabi o ara askeriyede personel olarak goreve baslamisti sırf benimle birlikte olmak icin istifa etti sınırdaydi gorusemeyiz gelmem lazim diyerek meslegini birakti buraya geldi is kurdu evlendik ama anneme asla iyi davranmadi kopruden gecene kadarmis hersey bu hayatta sahip oldugum tek ailem annemdi oglumdan önce babam yok kardesim yok 2 kisi yasadik savas verdik ve aramizdaki bağ bambaska oldu evlendigim gunden beri herseyimi annem yapiyor kışlıgimi kiyafet alisverisimi teknolojik esya alimlarim hep ondan 9 ekimde dogum gunumdu onun icin geldi bi ton eziyet cekti zaten 1 gözu hic gormuyor digeride %40 yollarda sorun yasiyor cok neyse geldi pazar gunu oglana dus aldirdiktan sonra babasi tulumu giydirirken tıkandı annemde panik atak var hemen cocugu kucakladi esimde napiyosun ya birak cocugu dedi elinden aldi sertce annemi neden uzuyorsun her defasinda aynisi oluyor napti kadin dedim annen hayatimizda oldugu surece biz mutlu olmiycaz dedi neymis annem panikmis yuksek sesli konusuyormus tek sorun bu yillar oncesinden kuyruk acim var demiyor bahaneler bahanelrr dogum gunumu kutlamadi gece 3 te körkütük sarhoş geldi küfürler havada uçuşuyor tabi annemde mutlu degilsen benimle gel dedi cok mutluyum sen beni dusunme olur her evlilikte boyle dedim ama gitmek istiyorum beni baglayan tek sey oglum ben babasiz buyudum onda oyle buyusun paramparca bi hayati olsun istemiyorum ama kendimde böyle yasamaya devam edersem ileri derecede sinir hastasi olcam ne yapicagimi bilmiyorum inanın buraya yazmasam catlardim birilerine anlatmam lazimdi kendi etrafimdan kimseye anlatamiyorum anlatirsam olaylar kariscak bi cikar yolu yok bunun farkindayim ama ayni evin icinde nasil davranmam gerekiyor en azindan bana o konuda yardimci olsaniz cok sevinirim suan aynı sofraya bilr oturmuyorum onunla
Mama sandalyesi için kangurudan vazgeçtimAnladım inşallah bulursun güvenilir birini. Kötü alışmış, bırakmak zorlar epey.
Valla indirimin dibi de olsa bana göre çok
Ay bişeycikler olmaz inşallah
İşin zor gülüm allah yardımcın olsun eş ve anne arasında kalmak kolay değil. Eşin biraz değil bayağı abartıyor kadın endilenmiş almış kucağına ne olmuş yani bunda hır gür çıkaracak bişey yok. Sizi küçük görmüş ezmeye çalışmış bence. Taviz vermeyin hatasını anlasın. Yolun çok başındasınız sorunlar çıkacak illaki. Ama anneni asla ezdirme. Nasıl alışırsa öyle gider. Bebeğimin mutsuz yuvada büyümesindense babasız büyümesini tercih ederim. Bende bir baba var olmasa da olur hani…
Hiç hakkın yokta işte bir kere böyle başlayınca böyle devam ediyp sanırım saçma sapan. İnşallah değişir gelin için zor bi durum
Ayy inşallah canım inşallah böyle görmek üzüyor insanıKadınların söz hakkı oldugu değer gördüğü nesiller olsun tüm dünyada
Güle güle kullanın o halde :)))Mama sandalyesi için kangurudan vazgeçtimetrafımda herkes bu tarz bir şey almamın daha iyi olacağını söyledi oturma çalışmaları içinde kullanacağımdan.. Zaten aynı ürünü kullanan arkadaşımla aldık. Oda çok araştırır böyle şeyleri ona güvendim Taksite bölünmese zorda 6 taksite böldük gitti
Aşı içinde iyi düşünelim iyi olsun
Kuzum sen eskiden keçi sutu proteinli bi mama kullaniyodun sanirim,simdi inek suyu proteini olan bi mama kullaniyosun?.eger bebegin annenin dedigi gibi üsutmediyse gercekten inek sütü proteinine dirençli olabilir mi?Sma ya başladığımızdan beri 2 günde bir yeşil cıvık yapıyor. Ay valla kafayı yiycem sorun mu değil mi kaka testi de böyle yazdı
Annem yeşil, cıvık ve kokulu olması üşüttüğünde olur diyor. İnstagramda falan doktorlar yeşil kaka normal hastalık belirtisi değil diyor. Aile hekimi yeşil ve mukuslu kaka sıkıntı diyo
Eki Görüntüle 3144117
Yani alerji miKuzum sen eskiden keçi sutu proteinli bi mama kullaniyodun sanirim,simdi inek suyu proteini olan bi mama kullaniyosun?.eger bebegin annenin dedigi gibi üsutmediyse gercekten inek sütü proteinine dirençli olabilir mi?
Olabilir ama annenin dedigi daha yuksek ihtimal,benim oglan da gecen ay 3-5 gun boyle sari-yeşil gibi sulu kaka yapti.sonra gecti.üşumuştü cunku o zamanlar corap giydirmiyodum giydirmeye basladim sonra.kaka nasil bi yeşil?Yani alerji mi
Koyu yeşil. Baby goat içerken de kakası hep yeşildi ama kabızdı onda. Bebelac gold da ishal olmuştu ya onda da hep sarıydı. Şimdi de 2 günde 1 koyu yeşil cıvık bir de kokuyor baya.Olabilir ama annenin dedigi daha yuksek ihtimal,benim oglan da gecen ay 3-5 gun boyle sari-yeşil gibi sulu kaka yapti.sonra gecti.üşumuştü cunku o zamanlar corap giydirmiyodum giydirmeye basladim sonra.kaka nasil bi yeşil?
SaoalsınGüle güle kullanın o halde :)))
Biz olduk aşı biri yakmadı diğeri yaktı biraz ağladı tabi . Şimdi uyuttum ateş takibi yapacağım. 500 gram almış galiba sağlık ocağı farklı tartıyor 2 gün sonra kendi doktorumuza gidip tartılırız. Boy önden gidiyor maşallah 67 cm
Canim demir takviyesi kullanmadan oncede koyu yeşil miydi? Mama yiyen bebeklerde yesil olmasi daha normal sanirim.huzursuzluk var mi alerji olursa,hastalik olursa bebegin huzursuz olur zaten.kontrolde tekrar konisursunz belki test ister doktorun alerjiKoyu yeşil. Baby goat içerken de kakası hep yeşildi ama kabızdı onda. Bebelac gold da ishal olmuştu ya onda da hep sarıydı. Şimdi de 2 günde 1 koyu yeşil cıvık bir de kokuyor baya.
Şimdi netten baktım da çoğunluk hep sma yeşil yaptı yazmış. Ama ishal olması normal mi. Bebelac gold dakinden daha cıvık
Benim bebişler uykuyu seviyor sanırım en büyük şansımız bu kızlarValla benn kocam diyo millet neler ediyo dedim başlarım milletinee onlar ya kocaları yardim ediyo ya birşeyleri oluyo illaki dedim ahaAmazing family 4tane bebe eşide evde yardimcısıda oluyo hep gece gündüz ayaktalar vallahaa tabi benim eşimde bazı şeylere yardim eder ama.biyere kadar bende hicbirşeye yetişemiyorum hele gundüz bi uyur bi uyumaz yemek yapcam arabasına koyuyorum durmasıda 15 dk o şekilde nasıl hızlı yemek yapıyorum anlatamamm birazda kucagımda iş tek elle soğanı kesip rondodan geçiriyorum en çare
Ayyy cok şükür canım benimm uyuması zaten önemli olan uyumasa hiçbirşey yapamazsın bitkin olursun hepten rabbim kolaylığını elbet veriyoBenim bebişler uykuyu seviyor sanırım en büyük şansımız bu kızlar
Hastalık olmadığı sürece işler tıkırında gidiyor şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?