Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yatarken kido içiyor biraktiramadjm hatta gece kalkıp kidooooo diyor
Eşimde diyorki kido için kalkiyor cis için kalkmıyor.ama

Malesef annemler var kayınvalidem var ama memlekette annem geldi babamı.birakip.anneanneme.bakiyor
Anladım inşallah bulursun güvenilir birini. Kötü alışmış, bırakmak zorlar epey.
İndirimli fiyatı olduğunu düşün piyasaya göre en iyi indirimli birde..
Valla indirimin dibi de olsa bana göre çok
Benimki de daha dönmedi bugün bizde aşı olucaz..
Ay bişeycikler olmaz inşallah
İşin zor gülüm allah yardımcın olsun eş ve anne arasında kalmak kolay değil. Eşin biraz değil bayağı abartıyor kadın endilenmiş almış kucağına ne olmuş yani bunda hır gür çıkaracak bişey yok. Sizi küçük görmüş ezmeye çalışmış bence. Taviz vermeyin hatasını anlasın. Yolun çok başındasınız sorunlar çıkacak illaki. Ama anneni asla ezdirme. Nasıl alışırsa öyle gider. Bebeğimin mutsuz yuvada büyümesindense babasız büyümesini tercih ederim. Bende bir baba var olmasa da olur hani…

Ananeler bilmez miyim 1 ay içinde kim gelir ki Aslında kv gelse ne iyi olurdu. Eşin çıtlatsa olmaz mı?

Off kuzucum ya çok zor bir durum senin için çok üzüldüm. Babasızlık zor evet ama işler sarpa sardığında da pek bi önemi olmuyor. Senin çocuğunun rol modeli babası olacak. Baba kendini düzeltmeli böyle nereye kadar. Bence güzel güzel konuşmalısın bi şekilde anlaşılmalı.

Mama sandalyesi için kangurudan vazgeçtim etrafımda herkes bu tarz bir şey almamın daha iyi olacağını söyledi oturma çalışmaları içinde kullanacağımdan.. Zaten aynı ürünü kullanan arkadaşımla aldık. Oda çok araştırır böyle şeyleri ona güvendim Taksite bölünmese zorda 6 taksite böldük gitti
Aşı içinde iyi düşünelim iyi olsun

Güle güle kullanın o halde :)))

Biz olduk aşı biri yakmadı diğeri yaktı biraz ağladı tabi . Şimdi uyuttum ateş takibi yapacağım. 500 gram almış galiba sağlık ocağı farklı tartıyor 2 gün sonra kendi doktorumuza gidip tartılırız. Boy önden gidiyor maşallah 67 cm

Sma ya başladığımızdan beri 2 günde bir yeşil cıvık yapıyor. Ay valla kafayı yiycem sorun mu değil mi kaka testi de böyle yazdı

Annem yeşil, cıvık ve kokulu olması üşüttüğünde olur diyor. İnstagramda falan doktorlar yeşil kaka normal hastalık belirtisi değil diyor. Aile hekimi yeşil ve mukuslu kaka sıkıntı diyo

Kuzum sen eskiden keçi sutu proteinli bi mama kullaniyodun sanirim,simdi inek suyu proteini olan bi mama kullaniyosun?.eger bebegin annenin dedigi gibi üsutmediyse gercekten inek sütü proteinine dirençli olabilir mi?

Olabilir ama annenin dedigi daha yuksek ihtimal,benim oglan da gecen ay 3-5 gun boyle sari-yeşil gibi sulu kaka yapti.sonra gecti.üşumuştü cunku o zamanlar corap giydirmiyodum giydirmeye basladim sonra.kaka nasil bi yeşil?
Koyu yeşil. Baby goat içerken de kakası hep yeşildi ama kabızdı onda. Bebelac gold da ishal olmuştu ya onda da hep sarıydı. Şimdi de 2 günde 1 koyu yeşil cıvık bir de kokuyor baya.

Şimdi netten baktım da çoğunluk hep sma yeşil yaptı yazmış. Ama ishal olması normal mi. Bebelac gold dakinden daha cıvık

Saoalsın
Maşallahhhh kuzuya

Canim demir takviyesi kullanmadan oncede koyu yeşil miydi? Mama yiyen bebeklerde yesil olmasi daha normal sanirim.huzursuzluk var mi alerji olursa,hastalik olursa bebegin huzursuz olur zaten.kontrolde tekrar konisursunz belki test ister doktorun alerji

Benim bebişler uykuyu seviyor sanırım en büyük şansımız bu kızlar
Hastalık olmadığı sürece işler tıkırında gidiyor şükür

Benim bebişler uykuyu seviyor sanırım en büyük şansımız bu kızlar
Hastalık olmadığı sürece işler tıkırında gidiyor şükür
Ayyy cok şükür canım benimm uyuması zaten önemli olan uyumasa hiçbirşey yapamazsın bitkin olursun hepten rabbim kolaylığını elbet veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…