- 4 Haziran 2022
- 298
- 442
- 18
- 35
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #77.581
Hiç bilmiyorum bunu canım kullanmadım hiç. Bu kiraz uçluya benziyor. Damaklı daha farklı.Damaklı damaksız hiç bilmiyorum ayrımını. Bak bu benimki. Tek emzik şeklindede satılıyo
Gece uyutmadan 2-3 saat önce sıvıyı kes canımBazen cok sıvı tüketiyor o zaman sıkıntı oluyor
Aslında gece kaldırmayı biraktirmamiz gerekiyordu cok gec kaldık
Yakının yok mu bakabilecekİşlerinden 2 hafta sonra beni bekliyorlardı
Ben Aralık ayına kadar ikna etmem lazım diye düşünürken başıma gelenler
Ya kime güvencem.ben
Ne yapacaksın peki torunu küçük mü peki
Cık no
Ara ara dene benimki arada alıyor hala bi düzene oturmadı nadir
Aynı işaret parmak bizde çiğniyor şebek
Hiç bilmiyorum bunu canım kullanmadım hiç. Bu kiraz uçluya benziyor. Damaklı daha farklı.
Gece uyutmadan 2-3 saat önce sıvıyı kes canım
Yakının yok mu bakabilecek
İndirimli fiyatı olduğunu düşünAhaha yolla bana döverim ben onları
Anam o fiyat ne kııızzz çok pahalıymış
Ay sorma. Merti yıkadım 8 gibi oyunla giydirdim oynadım emzireyim dedim isyanı bastı memede yatakta zıplaya zıplaya biraz emdi gözü kapalı sonra bş daha bastı çığlığı eşim koştu geld ne oluyor diye korktuk bir an geceki gibi olacak diye. Yatırdım emzir verdim tam daldı dedim tekrar isyan modunda bebe. Aldım emzirdim ninni söyleye söyleye.. uyudu çok şükür
Her şeye muhalefet olmaları yok mu delirtiyor adamı. Alacan çocuğu verecen adamın kucağına madem oturtmuyor sen tut ben yedircem de
Kuzum sleepy kilot bez kullanıyorım 4 numara 7,5 kilo civarı şuan mert daha fazla da olabilir 15 gün önce 7 idi. Ben 2 haftadır 4 kullanıyorum
Aman dikkat et kız kendini aç bırakma mutlaka bi çorban bi ekmeğin olsun hiç bişey hapamazsan atıştırırsın çorba sabahtan. Ben öyle yapıyorum yoksa duramıyorum
En iyisini yapıyorsun iyilik yaramaz bu adamlara. Kendini de paralasan görevin der çıkar işin içinden.
Ben normal market evzane emziği kullanıyorum. Lüks bişrye gerek yok işi görsün yeter
İkisine bir baksa diyecektim de olmaz sanırım 9 yaş da çok büyük bir yaş değil9 yaşında sabah okul a birakiyor öğlen 13.30 da alıyor
Heee memnun değilsin inatcimiyim ben acaba evet bir doğrum vardır ve karşı tarafa onu kabul ettirmem gerekir
Denicem bakalim kuzu inşallah alır
Evet bizimkiler isarete döndüler kiz nasil çiğneme bide
Bibs alabilirsin çok seviyolar bide çok estetik buluyorumAy kızlar çok şaşkınım kızım emzik almaya başladı. Almıyor diye aventleri sattım. Bide emzİkli uyku arkadaşı vardı oioi marka onu da almıyordu. bugün bi denedim oyun yaptı önce sonra cuk cuk emdi de emdi. Diğerlerini sattığıma pişman oldum üffff. Şimdi acaba hangi emzikten alsam oyuncaksız bişi lazım
İkisine bir baksa diyecektim de olmaz sanırım 9 yaş da çok büyük bir yaş değil
Bibs alabilirsin çok seviyolar bide çok estetik buluyorum
Oyle diyor zatenAhaha yolla bana döverim ben onları
Anam o fiyat ne kııızzz çok pahalıymış
Ay sorma. Merti yıkadım 8 gibi oyunla giydirdim oynadım emzireyim dedim isyanı bastı memede yatakta zıplaya zıplaya biraz emdi gözü kapalı sonra bş daha bastı çığlığı eşim koştu geld ne oluyor diye korktuk bir an geceki gibi olacak diye. Yatırdım emzir verdim tam daldı dedim tekrar isyan modunda bebe. Aldım emzirdim ninni söyleye söyleye.. uyudu çok şükür
Her şeye muhalefet olmaları yok mu delirtiyor adamı. Alacan çocuğu verecen adamın kucağına madem oturtmuyor sen tut ben yedircem de
Kuzum sleepy kilot bez kullanıyorım 4 numara 7,5 kilo civarı şuan mert daha fazla da olabilir 15 gün önce 7 idi. Ben 2 haftadır 4 kullanıyorum
Aman dikkat et kız kendini aç bırakma mutlaka bi çorban bi ekmeğin olsun hiç bişey hapamazsan atıştırırsın çorba sabahtan. Ben öyle yapıyorum yoksa duramıyorum
En iyisini yapıyorsun iyilik yaramaz bu adamlara. Kendini de paralasan görevin der çıkar işin içinden.
Ben normal market evzane emziği kullanıyorum. Lüks bişrye gerek yok işi görsün yeter
Aşidan sonra bizde öyle olduk anca uyudu durup dururken ağlıyor duygusallaştı3 den beri ayaktayım hanım bi memede bi ayakta besige Bırakınca başlıyor YAYGARA
Çok üzüldüm canım inan ki. Ben de şu an aynı durumdayım kime nasıl güveneceğiz arayıştayım. Bide burda nerdeyse kimse eve gelmiyor küçük yermiş ayıp olurmuş vs vs çıkmazdayım aynı şekilde.Kizlar canim baya sıkıldı aksam aksam
Malum yılbaşından sonra ise başlayacaktim
Fakat bakacak teyzenin kizi ise başlayacakmış bizim kıza bakamayacakmis
Ki aylar once sozlesmistik daha 2 aylik hamileyken konuşmuştuk
Gözüm.kapali kizimi teslim edeceğim biri oğlumu o.buyuttu
Bi yandan çok kırıldım bir yandan tabiki öncelik evladı olmalı anlıyorum
Durumlar nasıl olacak bilmiyorum işler iyice karisti
Benim kaynanam da ilk bezi biraktiginda gece kaldir,gece uyandir sut ver demişti. Tabi ben yapmadim ikisini de.aha bu kucuk bebeler bile aslinda 1 yaşindan sonra gece beslenmemeli de işte memeye düşkünluķ oluyo.Bazen cok sıvı tüketiyor o zaman sıkıntı oluyor
Aslında gece kaldırmayı biraktirmamiz gerekiyordu cok gec kaldık
Öncelikle gerçekten okurken üzuldüm adina.ama böyle durumlarda ani kararlar vermemek en doğrusu olur.siz 14 yildir tanosiyosunuz ama 14 aydir evliymişsiniz.o taniştiginiz 14 seneyi çope atmak gerek cunku evlilikler boyledir.ayni eve evli olarak girdigin anda başlar her.bide evliligin ilk 1 yili hep mi zor gecer arkadaş,hepimizin ilk yillari zor geçmiştir.sen eşinle annen hakkinda uzun uzun konusmalisin.saygi gostermeyi ogrenmeli,tabi sana da.bazi durumlar geçici olabiliyo.en iyi sen tanırsin eşini degisebilecek mi vs vs.Kizlar konumuzdan bağımsız sizleri kendime yakın hissettiğim psklojik olarak ayni seyleri yasadigimizi dusundugum icin dertlesmek istedim . Ben çok mutsuzum ama bu gercekten ileri boyutta bi mutsuzluk esimle 14 aydir evliyiz oncesindede 14 sene bi gecmisimiz var ilk sevgilimdi hatta 16 yasimda anneme ben evlenicem diye tutturmustum oda esimin huylarini begenmiyordu siddet egilimi vardi ofkeli bi cocuktu kizim bunla yapamazsin olmaz oku vs dedi tabi arada cok sorunlar oldu kavgalar gurultuler bende ayrildim 10 sene sonra tekrar karsilastik tabi bu surede beni cok aradi karsima cikti ama ben istemedim 10 yıl ayriydik sonra ben degistim dedi hersey guzel olcak evlencez falan tabi o ara askeriyede personel olarak goreve baslamisti sırf benimle birlikte olmak icin istifa etti sınırdaydi gorusemeyiz gelmem lazim diyerek meslegini birakti buraya geldi is kurdu evlendik ama anneme asla iyi davranmadi kopruden gecene kadarmis hersey bu hayatta sahip oldugum tek ailem annemdi oglumdan önce babam yok kardesim yok 2 kisi yasadik savas verdik ve aramizdaki bağ bambaska oldu evlendigim gunden beri herseyimi annem yapiyor kışlıgimi kiyafet alisverisimi teknolojik esya alimlarim hep ondan 9 ekimde dogum gunumdu onun icin geldi bi ton eziyet cekti zaten 1 gözu hic gormuyor digeride %40 yollarda sorun yasiyor cok neyse geldi pazar gunu oglana dus aldirdiktan sonra babasi tulumu giydirirken tıkandı annemde panik atak var hemen cocugu kucakladi esimde napiyosun ya birak cocugu dedi elinden aldi sertce annemi neden uzuyorsun her defasinda aynisi oluyor napti kadin dedim annen hayatimizda oldugu surece biz mutlu olmiycaz dedi neymis annem panikmis yuksek sesli konusuyormus tek sorun bu yillar oncesinden kuyruk acim var demiyor bahaneler bahanelrr dogum gunumu kutlamadi gece 3 te körkütük sarhoş geldi küfürler havada uçuşuyor tabi annemde mutlu degilsen benimle gel dedi cok mutluyum sen beni dusunme olur her evlilikte boyle dedim ama gitmek istiyorum beni baglayan tek sey oglum ben babasiz buyudum onda oyle buyusun paramparca bi hayati olsun istemiyorum ama kendimde böyle yasamaya devam edersem ileri derecede sinir hastasi olcam ne yapicagimi bilmiyorum inanın buraya yazmasam catlardim birilerine anlatmam lazimdi kendi etrafimdan kimseye anlatamiyorum anlatirsam olaylar kariscak bi cikar yolu yok bunun farkindayim ama ayni evin icinde nasil davranmam gerekiyor en azindan bana o konuda yardimci olsaniz cok sevinirim suan aynı sofraya bilr oturmuyorum onunla
Kizlar konumuzdan bağımsız sizleri kendime yakın hissettiğim psklojik olarak ayni seyleri yasadigimizi dusundugum icin dertlesmek istedim . Ben çok mutsuzum ama bu gercekten ileri boyutta bi mutsuzluk esimle 14 aydir evliyiz oncesindede 14 sene bi gecmisimiz var ilk sevgilimdi hatta 16 yasimda anneme ben evlenicem diye tutturmustum oda esimin huylarini begenmiyordu siddet egilimi vardi ofkeli bi cocuktu kizim bunla yapamazsin olmaz oku vs dedi tabi arada cok sorunlar oldu kavgalar gurultuler bende ayrildim 10 sene sonra tekrar karsilastik tabi bu surede beni cok aradi karsima cikti ama ben istemedim 10 yıl ayriydik sonra ben degistim dedi hersey guzel olcak evlencez falan tabi o ara askeriyede personel olarak goreve baslamisti sırf benimle birlikte olmak icin istifa etti sınırdaydi gorusemeyiz gelmem lazim diyerek meslegini birakti buraya geldi is kurdu evlendik ama anneme asla iyi davranmadi kopruden gecene kadarmis hersey bu hayatta sahip oldugum tek ailem annemdi oglumdan önce babam yok kardesim yok 2 kisi yasadik savas verdik ve aramizdaki bağ bambaska oldu evlendigim gunden beri herseyimi annem yapiyor kışlıgimi kiyafet alisverisimi teknolojik esya alimlarim hep ondan 9 ekimde dogum gunumdu onun icin geldi bi ton eziyet cekti zaten 1 gözu hic gormuyor digeride %40 yollarda sorun yasiyor cok neyse geldi pazar gunu oglana dus aldirdiktan sonra babasi tulumu giydirirken tıkandı annemde panik atak var hemen cocugu kucakladi esimde napiyosun ya birak cocugu dedi elinden aldi sertce annemi neden uzuyorsun her defasinda aynisi oluyor napti kadin dedim annen hayatimizda oldugu surece biz mutlu olmiycaz dedi neymis annem panikmis yuksek sesli konusuyormus tek sorun bu yillar oncesinden kuyruk acim var demiyor bahaneler bahanelrr dogum gunumu kutlamadi gece 3 te körkütük sarhoş geldi küfürler havada uçuşuyor tabi annemde mutlu degilsen benimle gel dedi cok mutluyum sen beni dusunme olur her evlilikte boyle dedim ama gitmek istiyorum beni baglayan tek sey oglum ben babasiz buyudum onda oyle buyusun paramparca bi hayati olsun istemiyorum ama kendimde böyle yasamaya devam edersem ileri derecede sinir hastasi olcam ne yapicagimi bilmiyorum inanın buraya yazmasam catlardim birilerine anlatmam lazimdi kendi etrafimdan kimseye anlatamiyorum anlatirsam olaylar kariscak bi cikar yolu yok bunun farkindayim ama ayni evin icinde nasil davranmam gerekiyor en azindan bana o konuda yardimci olsaniz cok sevinirim suan aynı sofraya bilr oturmuyorum onunla
Aşidan sonra bizde öyle olduk anca uyudu durup dururken ağlıyor duygusallaştı
Zor bir zamandan geçiyorsun canım Allah yardımcın olsun güzel bir yol açsın inşallah önüne. Eşinle oturup konuşsan her şeyi dinleyip anlar mı acaba en iyi sen bilirsin yine değişime niyeti var mı yok mu yoksa eğer böyle zor gerçektenKizlar konumuzdan bağımsız sizleri kendime yakın hissettiğim psklojik olarak ayni seyleri yasadigimizi dusundugum icin dertlesmek istedim . Ben çok mutsuzum ama bu gercekten ileri boyutta bi mutsuzluk esimle 14 aydir evliyiz oncesindede 14 sene bi gecmisimiz var ilk sevgilimdi hatta 16 yasimda anneme ben evlenicem diye tutturmustum oda esimin huylarini begenmiyordu siddet egilimi vardi ofkeli bi cocuktu kizim bunla yapamazsin olmaz oku vs dedi tabi arada cok sorunlar oldu kavgalar gurultuler bende ayrildim 10 sene sonra tekrar karsilastik tabi bu surede beni cok aradi karsima cikti ama ben istemedim 10 yıl ayriydik sonra ben degistim dedi hersey guzel olcak evlencez falan tabi o ara askeriyede personel olarak goreve baslamisti sırf benimle birlikte olmak icin istifa etti sınırdaydi gorusemeyiz gelmem lazim diyerek meslegini birakti buraya geldi is kurdu evlendik ama anneme asla iyi davranmadi kopruden gecene kadarmis hersey bu hayatta sahip oldugum tek ailem annemdi oglumdan önce babam yok kardesim yok 2 kisi yasadik savas verdik ve aramizdaki bağ bambaska oldu evlendigim gunden beri herseyimi annem yapiyor kışlıgimi kiyafet alisverisimi teknolojik esya alimlarim hep ondan 9 ekimde dogum gunumdu onun icin geldi bi ton eziyet cekti zaten 1 gözu hic gormuyor digeride %40 yollarda sorun yasiyor cok neyse geldi pazar gunu oglana dus aldirdiktan sonra babasi tulumu giydirirken tıkandı annemde panik atak var hemen cocugu kucakladi esimde napiyosun ya birak cocugu dedi elinden aldi sertce annemi neden uzuyorsun her defasinda aynisi oluyor napti kadin dedim annen hayatimizda oldugu surece biz mutlu olmiycaz dedi neymis annem panikmis yuksek sesli konusuyormus tek sorun bu yillar oncesinden kuyruk acim var demiyor bahaneler bahanelrr dogum gunumu kutlamadi gece 3 te körkütük sarhoş geldi küfürler havada uçuşuyor tabi annemde mutlu degilsen benimle gel dedi cok mutluyum sen beni dusunme olur her evlilikte boyle dedim ama gitmek istiyorum beni baglayan tek sey oglum ben babasiz buyudum onda oyle buyusun paramparca bi hayati olsun istemiyorum ama kendimde böyle yasamaya devam edersem ileri derecede sinir hastasi olcam ne yapicagimi bilmiyorum inanın buraya yazmasam catlardim birilerine anlatmam lazimdi kendi etrafimdan kimseye anlatamiyorum anlatirsam olaylar kariscak bi cikar yolu yok bunun farkindayim ama ayni evin icinde nasil davranmam gerekiyor en azindan bana o konuda yardimci olsaniz cok sevinirim suan aynı sofraya bilr oturmuyorum onunla
Benimki de daha dönmediSelam canlar. Benim oğlan hala dönmüyor bakıyorum aynı günde olanların bebeler dönüyor. Benim ki tembel belli etti kendini.
Cepte şok, eve teslim yapan var mı. Çıngırak oyuncak falan gelmiş sipariş ettim ama elimde patlamasa bari sipariş.
Yarın aşısı var tırsıyorum ya, ateş yapmaz inşallah
Bu arada akşam alerji olayına döküntü dökmüş bebem. Vücudunda kırmızı mibik benekler vardı. Akşama doğru geçti büyük kısmı tek tük kalmış. Sabah kakası temizsi mukus kan vs yoktu. Kakaya hemen etki etmez mi ya. Ben mukuslu kaka bekliyordum
Sona doğru böyle bişi olması gerçekten can sıkıcı.. Eşimin akrabasını bakıcı kadın illa işe gir ben bakarım çok seviyoruz biz dedi. 2. Kez işe girdi kız. Bir süre sonra kadın köyde toprak işlerine başlayınca biz bakamıyoruz, yaramaz, olmadı işten çok demeye başladıKizlar canim baya sıkıldı aksam aksam
Malum yılbaşından sonra ise başlayacaktim
Fakat bakacak teyzenin kizi ise başlayacakmış bizim kıza bakamayacakmis
Ki aylar once sozlesmistik daha 2 aylik hamileyken konuşmuştuk
Gözüm.kapali kizimi teslim edeceğim biri oğlumu o.buyuttu
Bi yandan çok kırıldım bir yandan tabiki öncelik evladı olmalı anlıyorum
Durumlar nasıl olacak bilmiyorum işler iyice karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?