Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kuzummmmm yeni gördüm üzme kendini kıyamam sana
Ne denir nasıl davranılir bilemedim
Bence biraz mesafeli davranmaya devam etki anlasın
Karşına alıp teker teker konuş
Anneni kendini sakin ezdirme
Cocugum için kalicam sinyalini sakin verme
Bende kimseye anlatamıyorum hane içini
Bi ablam var onun dışında kimseye anlatmam
Eş le anne arası kalıyorsun malesef bende yaşıyorum annem bisi diyor takılıyor eşim
Eşim bisi diyor annem takılıyor zor vallahi denge kurmak
Oluyor arada böyle şeyler bi kahve iç camı aç nefes al ver hiç bisi beni üzemez yıkamaz ulen de
Bisiye ihtiyacın olursa her zaman buradayım unutma ❤

Evet aşırı canim sıkıldı kuzu ya
Vallahi öyle
Anneme diyeceğim idare et diye
Oğluma bakmadılar.usluydu ama kızım biz gidip geliyoruz memlekete hastayım ben kafamda almiyor fln olmustu o zamanlar cok üzüldüm ailem neden destek olmuyor cocuma bakıcı bakıyor

Benim kaynanam da ilk bezi biraktiginda gece kaldir,gece uyandir sut ver demişti. Tabi ben yapmadim ikisini de.aha bu kucuk bebeler bile aslinda 1 yaşindan sonra gece beslenmemeli de işte memeye düşkünluķ oluyo.

Aynen alışkanlık yapıyor bak hala gecmedi

Bende kendi evinde bakılsın düzeni olsun istiyorum kuzu
Oğlumda bile 2 kati ödedik ki evinde olsun çocuk diye
Herseyi düşünüyorsun evinde olunca çocuğu ihmal eder mi geleni gideni olur mu
Bebek diyemezki derdini

Çok zor bir durum ne diyeceğimi bilemedim. Kimseyle de paylaşamamak durumu insanı ne zaman patlayacağını bilemediği bir bomba yapıyor. Anneni ezdirmemekte çalış kuzum, önce güzellikle konuşmayı dene baktın anlamıyor. Böyle bir adamla hayat zindana dönüşür. Bebeğinin bu ortama sürekli maruz kaldığını bir düşünsene Çok zor gerçekten..

annen sizde değilken de bu körkütük şarhoş gelme, küfür etme gibi şeyler oluyor mu? oluyorsa annen işin bahanesi gibi sadece. belki başka sebeplerden dolayı (aile dışı) mutsuzdur eşin ve dışa vurmak için böyle bahanelere ihtiyacı vardır. biraz onun yanında olduğunu hissettirerek, şefkatli bir şekilde konuşmayı denesen? derdi neymiş diye. ama tabi asla alttan almadan, hatalarını benimsemeden. çünkü alttan alınca iyice tepene biniyorlar.

ama sadece annen sizdeyken böyle aranız kötüyse, sakince onu anladığını (geçmişte annen onu istemediği için kötü hissetmesini) ama annene ne kadar değer verdiğini, bu konuda seni anlamasını beklediğini filan yine güzelce konuşsan.

yok hiç olmuyorsa da kişilik oluyor bazen ve düzeltilmiyor malesef

Bende kendi evinde bakılsın düzeni olsun istiyorum kuzu
Oğlumda bile 2 kati ödedik ki evinde olsun çocuk diye
Herseyi düşünüyorsun evinde olunca çocuğu ihmal eder mi geleni gideni olur mu
Bebek diyemezki derdini
Aynen öyle valla ya biz eve bulamıcaz gibi duruyo şu an. Mecbur kalıcaz gibi bakan kişinin evine bırakmaya bakalım

1mrw

Oy oy sen ne zaman başlayacaksın canım
İkinci dönem canım Şubat başında yani. Güvendiğim biri var ama evi 500metre falan bize kışın üşütür sanki oğlum götürürken o yüzden site içi bakıyorum olmazsa da son çare dediğim kişiye götürüp getircez hergün. Ne zor ya

Oy oy vallahi aslında onların lehine bizim evlerde bakılması dogalgsz açmaz evinde

Iyi bari alternatifin var canim
Kışın bende o yüzden istemiyorum sabah uykusundan olacak ben sabah erken çıkıyorum eşim zaten oğlumu hazırlıyor bide kizi nasil hazırlayacak bana mecbur burada bakacak biri lazım

Oy oy vallahi aslında onların lehine bizim evlerde bakılması dogalgsz açmaz evinde
Deiğim kadın kendisi çok istiyor da kayınbabasından izin alıyolar gelenekleri öyleymiş kocası izin vermiş k.babadan izin alamadı kızı öğrencim mükemmel yetişitiryo gerçekten o konuda güveniyorum ama işte kışın sabah çıkınca üşütür diye korkuyorum

Iyi bari alternatifin var canim
Kışın bende o yüzden istemiyorum sabah uykusundan olacak ben sabah erken çıkıyorum eşim zaten oğlumu hazırlıyor bide kizi nasil hazırlayacak bana mecbur burada bakacak biri lazım
Evet canım senin bide diğer çocuk var zor olabilir biz eşimle aynı anda çıkıyoruz o konuda iyiy de tek sıkıntı soğuk hava. Sen de eve bulursun inşallah haber salsaydın etrafa

Alla alla ne ayıbı oluyor insanlar bir garip ya.. İsteyince herkes her yere gidiyor. İşine gelmeyince laf söz.. Kendi evlerinde mi bakmak istiyorlar orda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…