- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 198
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #77.601
Kız benim dolabım yok kiKiz dolapa koy diyeceğimde şans yok satamiyorsunda
Gerçi senin ilk herseyini sakla 2 bebene
Sona doğru böyle bişi olması gerçekten can sıkıcı.. Eşimin akrabasını bakıcı kadın illa işe gir ben bakarım çok seviyoruz biz dedi. 2. Kez işe girdi kız. Bir süre sonra kadın köyde toprak işlerine başlayınca biz bakamıyoruz, yaramaz, olmadı işten çok demeye başladıİnsanın olduğu her yer belirsiz maalesef..
Kız benim dolabım yok ki2. Bebe bakalım hayırlısı arkadaşım olur dedi ya bekleyeyim
Benim kaynanam da ilk bezi biraktiginda gece kaldir,gece uyandir sut ver demişti. Tabi ben yapmadim ikisini de.aha bu kucuk bebeler bile aslinda 1 yaşindan sonra gece beslenmemeli de işte memeye düşkünluķ oluyo.
Çok üzüldüm canım inan ki. Ben de şu an aynı durumdayım kime nasıl güveneceğiz arayıştayım. Bide burda nerdeyse kimse eve gelmiyor küçük yermiş ayıp olurmuş vs vs çıkmazdayım aynı şekilde.
Çok zor bir durum ne diyeceğimi bilemedim. Kimseyle de paylaşamamak durumu insanı ne zaman patlayacağını bilemediği bir bomba yapıyor. Anneni ezdirmemekte çalış kuzum, önce güzellikle konuşmayı dene baktın anlamıyor. Böyle bir adamla hayat zindana dönüşür. Bebeğinin bu ortama sürekli maruz kaldığını bir düşünseneKizlar konumuzdan bağımsız sizleri kendime yakın hissettiğim psklojik olarak ayni seyleri yasadigimizi dusundugum icin dertlesmek istedim . Ben çok mutsuzum ama bu gercekten ileri boyutta bi mutsuzluk esimle 14 aydir evliyiz oncesindede 14 sene bi gecmisimiz var ilk sevgilimdi hatta 16 yasimda anneme ben evlenicem diye tutturmustum oda esimin huylarini begenmiyordu siddet egilimi vardi ofkeli bi cocuktu kizim bunla yapamazsin olmaz oku vs dedi tabi arada cok sorunlar oldu kavgalar gurultuler bende ayrildim 10 sene sonra tekrar karsilastik tabi bu surede beni cok aradi karsima cikti ama ben istemedim 10 yıl ayriydik sonra ben degistim dedi hersey guzel olcak evlencez falan tabi o ara askeriyede personel olarak goreve baslamisti sırf benimle birlikte olmak icin istifa etti sınırdaydi gorusemeyiz gelmem lazim diyerek meslegini birakti buraya geldi is kurdu evlendik ama anneme asla iyi davranmadi kopruden gecene kadarmis hersey bu hayatta sahip oldugum tek ailem annemdi oglumdan önce babam yok kardesim yok 2 kisi yasadik savas verdik ve aramizdaki bağ bambaska oldu evlendigim gunden beri herseyimi annem yapiyor kışlıgimi kiyafet alisverisimi teknolojik esya alimlarim hep ondan 9 ekimde dogum gunumdu onun icin geldi bi ton eziyet cekti zaten 1 gözu hic gormuyor digeride %40 yollarda sorun yasiyor cok neyse geldi pazar gunu oglana dus aldirdiktan sonra babasi tulumu giydirirken tıkandı annemde panik atak var hemen cocugu kucakladi esimde napiyosun ya birak cocugu dedi elinden aldi sertce annemi neden uzuyorsun her defasinda aynisi oluyor napti kadin dedim annen hayatimizda oldugu surece biz mutlu olmiycaz dedi neymis annem panikmis yuksek sesli konusuyormus tek sorun bu yillar oncesinden kuyruk acim var demiyor bahaneler bahanelrr dogum gunumu kutlamadi gece 3 te körkütük sarhoş geldi küfürler havada uçuşuyor tabi annemde mutlu degilsen benimle gel dedi cok mutluyum sen beni dusunme olur her evlilikte boyle dedim ama gitmek istiyorum beni baglayan tek sey oglum ben babasiz buyudum onda oyle buyusun paramparca bi hayati olsun istemiyorum ama kendimde böyle yasamaya devam edersem ileri derecede sinir hastasi olcam ne yapicagimi bilmiyorum inanın buraya yazmasam catlardim birilerine anlatmam lazimdi kendi etrafimdan kimseye anlatamiyorum anlatirsam olaylar kariscak bi cikar yolu yok bunun farkindayim ama ayni evin icinde nasil davranmam gerekiyor en azindan bana o konuda yardimci olsaniz cok sevinirim suan aynı sofraya bilr oturmuyorum onunla
annen sizde değilken de bu körkütük şarhoş gelme, küfür etme gibi şeyler oluyor mu? oluyorsa annen işin bahanesi gibi sadece. belki başka sebeplerden dolayı (aile dışı) mutsuzdur eşin ve dışa vurmak için böyle bahanelere ihtiyacı vardır. biraz onun yanında olduğunu hissettirerek, şefkatli bir şekilde konuşmayı denesen? derdi neymiş diye. ama tabi asla alttan almadan, hatalarını benimsemeden. çünkü alttan alınca iyice tepene biniyorlar.Kizlar konumuzdan bağımsız sizleri kendime yakın hissettiğim psklojik olarak ayni seyleri yasadigimizi dusundugum icin dertlesmek istedim . Ben çok mutsuzum ama bu gercekten ileri boyutta bi mutsuzluk esimle 14 aydir evliyiz oncesindede 14 sene bi gecmisimiz var ilk sevgilimdi hatta 16 yasimda anneme ben evlenicem diye tutturmustum oda esimin huylarini begenmiyordu siddet egilimi vardi ofkeli bi cocuktu kizim bunla yapamazsin olmaz oku vs dedi tabi arada cok sorunlar oldu kavgalar gurultuler bende ayrildim 10 sene sonra tekrar karsilastik tabi bu surede beni cok aradi karsima cikti ama ben istemedim 10 yıl ayriydik sonra ben degistim dedi hersey guzel olcak evlencez falan tabi o ara askeriyede personel olarak goreve baslamisti sırf benimle birlikte olmak icin istifa etti sınırdaydi gorusemeyiz gelmem lazim diyerek meslegini birakti buraya geldi is kurdu evlendik ama anneme asla iyi davranmadi kopruden gecene kadarmis hersey bu hayatta sahip oldugum tek ailem annemdi oglumdan önce babam yok kardesim yok 2 kisi yasadik savas verdik ve aramizdaki bağ bambaska oldu evlendigim gunden beri herseyimi annem yapiyor kışlıgimi kiyafet alisverisimi teknolojik esya alimlarim hep ondan 9 ekimde dogum gunumdu onun icin geldi bi ton eziyet cekti zaten 1 gözu hic gormuyor digeride %40 yollarda sorun yasiyor cok neyse geldi pazar gunu oglana dus aldirdiktan sonra babasi tulumu giydirirken tıkandı annemde panik atak var hemen cocugu kucakladi esimde napiyosun ya birak cocugu dedi elinden aldi sertce annemi neden uzuyorsun her defasinda aynisi oluyor napti kadin dedim annen hayatimizda oldugu surece biz mutlu olmiycaz dedi neymis annem panikmis yuksek sesli konusuyormus tek sorun bu yillar oncesinden kuyruk acim var demiyor bahaneler bahanelrr dogum gunumu kutlamadi gece 3 te körkütük sarhoş geldi küfürler havada uçuşuyor tabi annemde mutlu degilsen benimle gel dedi cok mutluyum sen beni dusunme olur her evlilikte boyle dedim ama gitmek istiyorum beni baglayan tek sey oglum ben babasiz buyudum onda oyle buyusun paramparca bi hayati olsun istemiyorum ama kendimde böyle yasamaya devam edersem ileri derecede sinir hastasi olcam ne yapicagimi bilmiyorum inanın buraya yazmasam catlardim birilerine anlatmam lazimdi kendi etrafimdan kimseye anlatamiyorum anlatirsam olaylar kariscak bi cikar yolu yok bunun farkindayim ama ayni evin icinde nasil davranmam gerekiyor en azindan bana o konuda yardimci olsaniz cok sevinirim suan aynı sofraya bilr oturmuyorum onunla
Aynen öyle valla ya biz eve bulamıcaz gibi duruyo şu an. Mecbur kalıcaz gibi bakan kişinin evine bırakmaya bakalımBende kendi evinde bakılsın düzeni olsun istiyorum kuzu
Oğlumda bile 2 kati ödedik ki evinde olsun çocuk diye
Herseyi düşünüyorsun evinde olunca çocuğu ihmal eder mi geleni gideni olur mu
Bebek diyemezki derdini
Kuzummmmm yeni gördüm üzme kendini kıyamam sana
Ne denir nasıl davranılir bilemedim
Bence biraz mesafeli davranmaya devam etki anlasın
Karşına alıp teker teker konuş
Anneni kendini sakin ezdirme
Cocugum için kalicam sinyalini sakin verme
Bende kimseye anlatamıyorum hane içini
Bi ablam var onun dışında kimseye anlatmam
Eş le anne arası kalıyorsun malesef bende yaşıyorum annem bisi diyor takılıyor eşim
Eşim bisi diyor annem takılıyor zor vallahi denge kurmak
Oluyor arada böyle şeyler bi kahve iç camı aç nefes al ver hiç bisi beni üzemez yıkamaz ulen de
Bisiye ihtiyacın olursa her zaman buradayım unutma ❤
Bizim de bugün ya heyecanlıyım sorunsuz geçer inşallahBenimki de daha dönmedibugün bizde aşı olucaz..
Aynen öyle valla ya biz eve bulamıcaz gibi duruyo şu an. Mecbur kalıcaz gibi bakan kişinin evine bırakmaya bakalım
İkinci dönem canım Şubat başında yani. Güvendiğim biri var ama evi 500metre falan bize kışın üşütür sanki oğlum götürürken o yüzden site içi bakıyorum olmazsa da son çare dediğim kişiye götürüp getircez hergün. Ne zor yaOy oy sen ne zaman başlayacaksın canım
İkinci dönem canım Şubat başında yani. Güvendiğim biri var ama evi 500metre falan bize kışın üşütür sanki oğlum götürürken o yüzden site içi bakıyorum olmazsa da son çare dediğim kişiye götürüp getircez hergün. Ne zor ya
İkinci dönem canım Şubat başında yani. Güvendiğim biri var ama evi 500metre falan bize kışın üşütür sanki oğlum götürürken o yüzden site içi bakıyorum olmazsa da son çare dediğim kişiye götürüp getircez hergün. Ne zor ya
Deiğim kadın kendisi çok istiyor da kayınbabasından izin alıyolar gelenekleri öyleymiş kocası izin vermiş k.babadan izin alamadıOy oy vallahi aslında onların lehine bizim evlerde bakılması dogalgsz açmaz evinde
Evet canım senin bide diğer çocuk var zor olabilir biz eşimle aynı anda çıkıyoruz o konuda iyiy de tek sıkıntı soğuk hava. Sen de eve bulursun inşallah haber salsaydın etrafaIyi bari alternatifin var canim
Kışın bende o yüzden istemiyorum sabah uykusundan olacak ben sabah erken çıkıyorum eşim zaten oğlumu hazırlıyor bide kizi nasil hazırlayacak bana mecbur burada bakacak biri lazım
Alla alla ne ayıbı oluyor insanlar bir garip ya.. İsteyince herkes her yere gidiyor. İşine gelmeyince laf söz.. Kendi evlerinde mi bakmak istiyorlar orda?Çok üzüldüm canım inan ki. Ben de şu an aynı durumdayım kime nasıl güveneceğiz arayıştayım. Bide burda nerdeyse kimse eve gelmiyor küçük yermiş ayıp olurmuş vs vs çıkmazdayım aynı şekilde.
Çok tesekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?