Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Parmağını takıp atıyor benim bebem emziği ya onu yapmasa aslında güzel yöntem emzikle uyutma

O düğme gibi şey varya ona bas bakim iki taraftan da
Kuzum o iskelete oturtmak icin denedik olmuyor kullanim klavuzundada yazmiyor e bebege gidicem artik nebicim yaptiniz bunu diye cemkircem markete giderken benim oglan aticak kendini diye cok korkuyorum

Kuzum o iskelete oturtmak icin denedik olmuyor kullanim klavuzundada yazmiyor e bebege gidicem artik nebicim yaptiniz bunu diye cemkircem markete giderken benim oglan aticak kendini diye cok korkuyorum
Ahaha adam şunun kullanma kılavuzuna yazar de o zaman bilemedim ya benimki kabin sistem çok rahatım birinci aşkım emzirme yastığım ikincisi de bebek arabam

Yanlarında düğme gibi bir şey olması lazım basıp çıkcak

Ahaha adam şunun kullanma kılavuzuna yazar de o zaman bilemedim ya benimki kabin sistem çok rahatım birinci aşkım emzirme yastığım ikincisi de bebek arabam
Valla satıcı beni kandırdı travel sistem pismanlik bidaha asla saticıya guvenip bisey almam ben bi gidiyim ona sorcam

Valla bide benim hep açlığıma denk geliyor zıplatma tansiyonum falan düşüyor bel zaten fena sezeryandan sonra.

Dur bi bakıyım Google a

Nem cihazi alan varmi kizlar bize şart valla bu benimki alerjiden burun tikanikligi yasiyor surekli

Eklentiler

• Screenshot_20221015-112757_Gallery.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 54
Valla satıcı beni kandırdı travel sistem pismanlik bidaha asla saticıya guvenip bisey almam ben bi gidiyim ona sorcam
Biz bi arkadaştan tecrübe ettik oda önce travel aldı çok pişman olmuştu. Zaten bu satıcıların travele yönlendirmesindeki amacı anlamıyorum. Bizde o kadar mağazaya girdik hep önce travel sistemden başlıyorlardı
Valla bide benim hep açlığıma denk geliyor zıplatma tansiyonum falan düşüyor bel zaten fena sezeryandan sonra.

Dur bi bakıyım Google a
Allah bize güç kuvvet versin valla ya
Çok korkuyorum evde yalnızken düşüp bayılmaktan falan. Komşuların da umrujnda olmaz. O yüzden eşime diyorum beni sık sık ara mesajlaşalım. Sesim çıkmazsa mutlaka ulaş diye
Bu arada ben hiç oturtmadım kız Dr oturtma dedi

Evet islerine geleni satıyorlar .. ben hafiften egik vaziyette kucakta oturtuyorum bazen adim atmaya calisiyor destekli adim attiriyoruz agirligini verdirmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…