Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Gece top atsan uyanmıyor
Stres olma bebeğine yansır o relax ol. Kaç kilo bebeğin kaçlık mamanın yarısını içiyor
4 aylık kontrolde 6 kiloydu 17 gün önce. 150 cc nin bazen yarısını bazen tamamını bazen yarıdan fazlasını içiyor değişiyor her beslenmede
Walla yarın alıp bn kendim evde damlatacam ya bişe yok basit bişe için şimdi hastane ortamına gitmeyeyim
Mantıklı yani

İnşallah ataktır canım ya çabucak bitsin şu 4.ay atağı çen zoru oymuş galiba. Meme reddi falan hep bu dönemde oluyormuş
Benimki memeyle tv arasinda mekik dokuyor resmen sonra ıhhhh ıhhhh ıhhh lar başliyor allah allah diyorum noldu hastami ayaga kaldiriyorum kahkahalara basliyor aklımla oynuyor kerata
Hahah keşke iç dünyasını görebilsek meraktan çocuklar iştahtan kesildi

Benimki uykudan kesildi iştah yerinde masallah

Yerimmm totosunuu benimkide sanırım bozuldu yaa düzeltemiyorum uyumuyo bitürlu dakkabaşı tükürme peşindee dün 2 de uyudu gece gene 2 de uyucak herhalde ay ben nasıl düzeltcem şini
Düzelmiyo bacım kendi keyifleri nezaman isterse ozaman uyuyorlar

Güya 40ı cikinca rahat edicektik hep kandırılmısız

Allah yardimcimiz olsun ne diyim bilmiyorum

Gece top atsan uyanmıyor

4 aylık kontrolde 6 kiloydu 17 gün önce. 150 cc nin bazen yarısını bazen tamamını bazen yarıdan fazlasını içiyor değişiyor her beslenmede

Mantıklı yani
Günlük 900-1200 ml arasında beslenmesi lazım kilosuna göre. 3 saatte bir veriyorsan max 150 zaten azıda olur canını sıkma geçicidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…