Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bu gece 1 e kadar ayaktaydik,9 gibi uyuyan cocuk uyumadi bi turlu ağladi ağladi,ataktir şudur budur dedik, sonra kafa dersini tırnagiyla derin çiidigini fark ettik,yaramaz bunlar hersey yaparlar
Arada bi anamı cıldırtem dedii hep 9damı uyuyacam dedi dedi uyumadı hahaha

Kaderdaşlarım @YunSev 1mrw her yazdığınızı aaa aynısııı diye diye okuyorum. Çok birşey istemiyorum ya günde 1 kere deliksiz 3 saat uyusun, bu kadar mı zor bu
Valla bizimkiler fena kuzum bende ayni sekilde okuyorum yazdıklarinızı kuzenimin oglu var 6 aylik 3 aydan sonra gece 11 sabah 9 uyuyormuş arada uykuda emziriyormus yada o uyaniyormus huyum degildir kıskanmak ama milletin bebislerini kıskanır oldum bizimkiler kime cekmis ki oysa ben uykuya aşığımdır

Yazılanları okuyorum da benim kızımın da uykuları şaştı yok mu biz de geçirdik o dönemi atlattık geçti normale döndük diyen biri bize Ümit ışığı yaksın gece uykusuna geçirmem 3 saati buluyor. Emzir, kucakta pışpışla, yataga koy uyansın, ayakta salla, yataga koy uyansın, tekrar emzir tekrar yatır uyansın akşamları döngümüz bitmiyor ama ben biterim yakında

Emzikle nasıl uyutuyo peki ben de denesem genelde emerek uyuyor çünkü emziği çıkarmıyo mu bebiş
Vücuda yakın tutuyor böylelikle artırmada geri ağzına giriyor totosuna pıtpıt vuruyor annem kendi otururken yapıyor. Bazen onada isyan ediyor bebe, bu sefer ayakta gezerek aynı işlemi yapıyor bir süre sonra pes ediyor bebe

Valla bugüne kadar kimse çıkmadi onu diyen bacın

Benim bebede almıyor kuzum annem beceriyor o işi kucağında kafasını kendi vücuduna yakın tutuyor emziği tükürsede geri ağzına giriyor bebenin.. Sokurdanıyor bir süre sonra pes ediyor. Bazen bunun işlemediği zamanlar oluyor o zamanda başka şeyler denemeye çalışıyoruz o an ne bulursak

Kızlar ya dün arabada gidiyorduk kızçemle neyse durdum bi baktım kafası bıngıldağının olduğu yer inip inip kalkıyor. 5 yaşındaki yeğenim de gördü hemen teyze kuzenimin kafası kalp gibi atıyor dedi. Neden olur ki o? Yeni doğduğunda görmüştüm 1 kez de

Kizlar ya ben babyplus galaxy almistim bebek arabasi puset kullaniyorum hala arabaya aldigimda daha rahat oluyor diye ama benimki sıgmiyor ayaklari sarkiyo artik diger parcasini taktim simdi ama ellerini koymasi icin olan kısmı cikaramiyorum varmi bilgisi olan nasil cikcak bu

Eklentiler

• 20221015_110336.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 47
Benimki uykudan kesildi iştah yerinde masallah
Ah oda var ya çok komik oluyor tam uyuyacak gözü yarı açık yarı kapalı kafayı çevirip etrafa bakıyor sarhoş gibi çok komik ya bunlar
Evet ya bu meme mama reddi en zoru sanırım
Of hemde en zoru kuzum geçen iki gün canıma okudu eyvah dedim bırakıyor artık memeyi. Akşam ayaklarımın tabanı ağrıyordu hoplayıp zıplamaktan. Bel desen artık demiyorum bile
Bende yeni doğan dönemimde görmüştüm çok korktum ama normalmiş oluyormuş neyden olduğunu unuttum ya Google amcaya sormuştum

Kenarlarında kilit gibi bir şey oluyor iki yaratan basıp çıkıyor benimki. Var mı öyle bir şey

evet oyun oynuyor keratalar emerken

Eklentiler

• 16658213931154255512380377248756.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…