Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hepimizin bu donem dokuluyor ayni dert bendede var benimki bide saçımı çekiyor yutarsa diye cok korkuyorum eli surekli agzinda cikartincada agliyor

Hepimizin bu donem dokuluyor ayni dert bendede var benimki bide saçımı çekiyor yutarsa diye cok korkuyorum eli surekli agzinda cikartincada agliyor
benimkinin kakasında bugün 10 tane filan kendi saçından gördüm o kadar dökülüyo ki saçları engelleyemiyorum. ama bişey olmaz heralde yaa.

Benim feci dökülüyor saçım sürekli toplamak zorunda kalıyorum yoksa kızımın üzeri hep saç oluyor. Daha ne kadar sürecek acaba bu durum

Okadar çok tarif var ki insan ne yapacağını şaşırıyor :)

benimkinin kakasında bugün 10 tane filan kendi saçından gördüm o kadar dökülüyo ki saçları engelleyemiyorum. ama bişey olmaz heralde yaa.

Bağlıyor musun saçını. Ben kıyafetimi giymeden önce iyice tarayıp bağlıyorum sonra giyeceğimi giyiyorum yoksa hep saç oluyor

Kendi sacindan birsey olmuyormus canim ama bizimkiler uzun ya bide kalın mide asidi eritmiyormus ayy tülbent takiyim bari ben boyle olmicak

Benim önceden de böyleydi ya geçmez heralde benimki. Ama alışmışım hamilelikte dökülmemesine

Kızlar benim kız agzında sakız varmıs gibi dilini çigniyor surekli sizde de vsr mı böyle bis

Kız beşikte bişey mi var ne

Ay bilmiyorum ki kuzu
Kafayi yedircek bu hatun bana
Sabahtan beri bağırarak eh eh eh diyor
Yeni öğrendi eşim diyor duyma kulak verme dediniz yaptırmasin
Sonra baktim namaza.ara verdi ne istiyor diyor susmuyor vallaha basjm ağrıdı diyor ben boşuna mı isteklerini karşılıyorum

Kizlar simdi diceksiniz bu bacı ne cok soru soruyor ama her saniye farkli seyler yasiyoruz bu ara simdide damagiyla ses cikartiyor benimki cuk cuk diye sizdede oluyormu memede degilken yapiyor damak kasintisi gibi

Bende gaz damlasını bıraktım colex vermişti biogaiya kullanıyorum kaka problemimiz var oda damlıycak diye korkuyor mübarek 1 şişe çöpe attım sinirlenip şimdi eşin damlatıyor gazımız var bizim ya çıkarıyor ama sancı giriyor doktora gidince başka istiycem yada gerek görürmü bilmiyorum gaz ağlaması sanki sabaha karşı gaz çıkarırken uyanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…