Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
bende bırakalı cok oldu ben gaz damlasından ziyade probiyotik damla işe yaradı doktor tavsiye etmişti ek nursey zinco ve bitane daha almıştık tek çare probiyotik damla ve masaj
Bende probiyotik kullanıyorum masaj yapıyorum sürekli gazda çıkarıyor ama ağrısı oluyor hala

40.haftaya göre bitmesine 8 gün var
Doğum tarihine göre bitmiş yeni atağa 18 gün var
benim de hep kafam karışıyodu doğuma göre mi 40. haftaya göre mi diye. benim bebek 4 hafta erken doğdu. baktım memeyi bırakmalar tam 40. haftaya görede başlamış. ona göre hesaplayın diyolar ya haklılar sanırım bu durumda 8 güne kurtuluyosun, benim daha 3 hafta var

Ahahahah ayyy
Kuzum bugün yapmadi kaka
Ay hadi inşallah düzelir
Anne sütü alanlarda protein ağırlıklı beslenmezse oluyor yazmış birisi

Oyyy hadi bakalım

Hala uyumadık ayakta gözler kapalı ağlıyor kaldırınca gülüyor
Ya yarın d günü var büyüğün uyusunda hazırlık yapım diye uğraşıyorum yok inatla uyumuyor

Evet olabilir bu bizmkide ya. Bide dün bestirona başladık kendini sıkıyor kasıyor acaba o mu kötü yaptı atak mı arada kaldım ben de damla bir günde bu kadar etki etmez ama sanki
Yok ya sanmıyorum bence damladan değildir atak olması çok yüksek ihtimal. Atak haftası hesaplama yaptın mı
Ah kuzum çileden çıkarıyor insanı bu yememe konusu inşallah çabucak geçer çok yorucu cidden. En son çare TV açık vermek ama ona alışmaması lazım bilemedim çareler tükeniyor meme reddine
Kızz bu arada ellerine sağlık ya sınıfın çalışkan öğrencisi Allah razı olsun
Ne güzel notlar almışsın favorilwre kaydettim
Yakında sahiplenicez
Topik başkanı tanıdık Allahtan
Hahah napak yavaş yavaş buraya taşınırız

Yaptım 11gün kaldı diyor ama oğlum 40+3te doğdu oradan 3gün düşmez mi acaba madem 40haftaya göre hesaplanıyo kâr kârdır

Sorma ya o damlayana kadar sinir oluyor insan
Zinco kaka yaptırıyordu bak
Bi dönem bizde de var sanci gece boyunca sıkıştırdı simdi sabaha doğru başlıyor gaz sancısı

Kizlar simdi diceksiniz bu bacı ne cok soru soruyor ama her saniye farkli seyler yasiyoruz bu ara simdide damagiyla ses cikartiyor benimki cuk cuk diye sizdede oluyormu memede degilken yapiyor damak kasintisi gibi

Bizim.kiz da henüz öle ses yok
Gündem kalın sesle aralıksız eeeeeehhhh eeeeeehhhh bya baya ilgilennene kadar yapıyor

Selam kızlar gaz damlası olarak ne kullanıyorsunuz?
Bio gaia ilk zamanlar kullandık fayda görmedik. Sonra sub simplex kullandık ondan kısmen fayda gördük. Suanda da nurse harvey surup kullanıyoruz ama cok şükür baya azaldı bitmek üzere gibi birsey artık kendi çıkartabiliyor gazını. Şişe bitince bırakın dedi doktorumuz.
35 dk önce başladım 20 dk dır memede uyuyordu besige koydum çok değil 3 dk sonra kalkti simdi ayakta denicem
Bole bole 11 i bulur muhtemelen
Aaa bu son bir haftadır aynı ben
Kızlar benim kız agzında sakız varmıs gibi dilini çigniyor surekli sizde de vsr mı böyle bis
Bizimki de öyle hatta ben sürekli ağzına birsey mi attı da çiğniyor diye kontrol ediyorum

Hala uyumadı biliyor musun yeni tekrar daldı
Uykusu bölünmesin diye kaldırmadık sonuç ayakta sallanıyor ona rağmen ağlıyor tekrar memeye aldim simdi yine uyancak

Valla bugün arı vız vızı açtım telden içecek mi diye yok yine içmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…