Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimkide memede uyudu biraz önce koydum sallamicam ulen uyu dedim sonuç uyandı simdi tekrar ayagimda yerine koymaya korkuyorum bende acaba yer yatağımı yapsam
Valla canim ben park besik almistim ama hic yatmadi onda oturma odasindaki koltuklarda yatiyoruz sıkış tepiş dösek diktirmeyi dusunuyorum hic rahat etmiyorum böyle yatak odasindada benim petek başlığın arkasinda kaliyor ustunde pencere perde var ısıyı iletmiycek tamamen kışı mecbur bu odada gecirmem gerekiyor

Yaaaa 8 buçukta bu yana uğraşıyorum şaka gb
Kiz benimki hic uyumadi ya bugun sabah 9da 45 dk uyudu ondada mutfak islerimi hallettim sonra aksam 7de 20 dk uyudu bidaha asla uyumadi bu saate kadar bugün hava kapaliydi yagmurlu diye disarida cikmadik evde sıkıldı sanırım

Bu siteyi cok begeniyorum ben kızlar guzel tarifler var labne tarifi falan ayy nasilda yapmak isterdim ama yapamiycaz siz yapin bari kuzularima

Hala uyumadı biliyor musun yeni tekrar daldı
Uykusu bölünmesin diye kaldırmadık sonuç ayakta sallanıyor ona rağmen ağlıyor tekrar memeye aldim simdi yine uyancak
Ben de emzirirken bir fırsat bulup memeyi alıp ağzından emzik verdim. Normalde emzik almıyor ama böyle böyle alıştırmaya çalışıyorum gerci doktorumuz meme reddi muhabbetinden yasaklamıştı ama bu saatten sonra ben de film koptu emziği alınca uyudu tabi her an tetikteyim

Ay denicem vallaha çok yoruldum

Kiz benimki hic uyumadi ya bugun sabah 9da 45 dk uyudu ondada mutfak islerimi hallettim sonra aksam 7de 20 dk uyudu bidaha asla uyumadi bu saate kadar bugün hava kapaliydi yagmurlu diye disarida cikmadik evde sıkıldı sanırım

Ay vallaha gündüzde 2 kere dediğin gb kuzu 1 er saat fln uyudu
Ay bizimki bide düzeni şaşıyor
H sonu baba abi evde oluyor onlarda kalıyor aklı

Muhtemelen bende salonda yaticam
Yatak odam hem.soguk oluyor hemde park yatakta yatmıyor
Beşik var salonda onda yatıyoruz

Y
Gece top atsan uyanmıyor

4 aylık kontrolde 6 kiloydu 17 gün önce. 150 cc nin bazen yarısını bazen tamamını bazen yarıdan fazlasını içiyor değişiyor her beslenmede

Mantıklı yani
Yaptım kuzum gündüz aldık rota yı evde kendim verdim ağzına şükür gayet güzel geçti ya . Yavaş yavaş oyalayarak verdim

Kızlar ya bizim burnumuz geceleri çok tıkanıyor genzine iniyo fln. Buhar makinesi kullanan var mı . Napmalıyım ya serum fizyolojik yapıyorum zaten ama onun dışında aklıma gelen nem ?

Muhtemelen bende salonda yaticam
Yatak odam hem.soguk oluyor hemde park yatakta yatmıyor
Beşik var salonda onda yatıyoruz
En guzeli kuzum ben baska besik almadim bizim ev küçük sıkış tepiş olcaktik yoksa

Y

Yaptım kuzum gündüz aldık rota yı evde kendim verdim ağzına şükür gayet güzel geçti ya . Yavaş yavaş oyalayarak verdim
Şükür iyi bari
Min yarimsaAt dalamiyor sallıyorum
Sonda duruyorum 10 dk oynuyor sonda tekrar ayakta aralıklarla salıyorumkuzu
Besige bıraktıysam hemen gözleri aciyor
Hani dediğin gibi yer yatağı yapsan da öylece ayağından oraya bıraksan uyur mu ki diye düşündüm

Şükür iyi bari

Hani dediğin gibi yer yatağı yapsan da öylece ayağından oraya bıraksan uyur mu ki diye düşündüm

Kaka yapti bizimki kuzu sariydi
Kac gündür burnu dolu baya oldu hep çekiyoruz hava veriyoruz
Bugünde Kakasında bildiği sümük vardi cNim sıkıldı

Kaka yapti bizimki kuzu sariydi
Kac gündür burnu dolu baya oldu hep çekiyoruz hava veriyoruz
Bugünde Kakasında bildiği sümük vardi cNim sıkıldı
Benimkinin neredeyse her kakasında sümük var en başından beri ve süt ürünleri tüketmememe rağmen hic sıkma canını hic bir şey olmuyor bence. Zaten tek başına sumuklu kakanın bir anlamı yok demişti bizim doktorumuz da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…