Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sorma ya o damlayana kadar sinir oluyor insan
Zinco kaka yaptırıyordu bak
Bi dönem bizde de var sanci gece boyunca sıkıştırdı simdi sabaha doğru başlıyor gaz sancısı
O zamn normal sanırım bizimde sabaha karşı başlıyor dün gece 11 de uyandı ilk defa altını aldım emzirdim beşiğe koydum konuştu gazçıkardı uyuduyapmaz normalde gece uykusunda uyanma

Bende nurse harvey colex kullanıyorum kaç ml veriyorsun?

Bende nurse harvey colex kullanıyorum kaç ml veriyorsun?
Günde 3 kez 1 ml veriyorum. Ama fayda olarak bence Sub simlplex daha etkiliydi. Suanda 4 ayı bitti zaten gaz sancıları bu zamanlar bitiyormuş. Nurse harveys kullanımı da bence buna denk geldi. Zaten doktorumuz da bu ilaçlardan cok medet ummayın 4 aya kadar gaz sorunu devam eder sonra azalarak kendiliğinden biter demişti. Ben her gün düzenli karin masajının cok etkili olduğunu gördüm. Karin üstü egzersizleri de iyi geliyor aklınızda olsun.

Kızlar ya bizim burnumuz geceleri çok tıkanıyor genzine iniyo fln. Buhar makinesi kullanan var mı . Napmalıyım ya serum fizyolojik yapıyorum zaten ama onun dışında aklıma gelen nem ?
2 gündür bizdede aynı durum var nem 50 den aşağı düşmüyor içersi 24 derece genzi dolu fizyolojikle yıkıyorum nebulazatörle hava veriyorum nem makinesi var oğlandan daha kuramadım. Weewell nem örçer aldık bazen diyorum bozuk mu acaba diye

Bende 3 ml veriyorum. Uyanık olduğu zamnlar sürekli yüzüstü yatıyor hatta uyurkende bazen yatırıyorum gaz masajı da yapıyorum 4 aya daha var inşallah geçer

Hava işe yarıyo mu kuzum. Ya bn de buhar mak alcam. Nem ölçerim pili bitti bizim de bakamıyorum ya ama ideali 25fln mış nem de

Kuzum kaka içinde hep sümük olurdu bu bildiğin şeffaf sümük ilk defa gördüm

Kizzz bu cidden 4 ayın atağımı ben başladım.herhalde kizzz habire tükürüyo helak oldum kıyafet su oldu başımda çatlıyo vallahii hepte 11 de uyurdu uyanmazdı şimdi uyutamıyorum pohluyuu
Ayyyy Allah kolaylık versin bizimki geçiyor gibi yavaştan.Mahvetti beni ne uyku ne yatma ne durma sadece kucakta gezdir istiyordu ve durmaksızın ağlıyordu 2 kg vermişim 2 haftada.

Anne sütü de bunun içine giriyor ama. Laktazm damlaya geçtim mukus bıçak gibi kesildi.Süt ürünü,susam,kuruyemiş yemesem de oluyordu.

Ayyyy Allah kolaylık versin bizimki geçiyor gibi yavaştan.Mahvetti beni ne uyku ne yatma ne durma sadece kucakta gezdir istiyordu ve durmaksızın ağlıyordu 2 kg vermişim 2 haftada.
Ayyy cok zormuş benimki öyle başlamadı henüs

Benim kız geçio dimi surekli ilgi ve gezme uykuya direniyo

Bizim kızım burnu çok dolu hava veriyorum bende

Kizlar bu burun tıkanıklığı artık gün aşırı banyo yapmadiklari icin korkmayin serum fizyolojik bi yere kadar temizliyor banyonun etkisini vermiyor bence bide biz tam temizlik yapamiyoruz dr videolarinda bi burundan şırınga dolusu serum suyunu veriyor diger burundan fiskiriyor resmen .. ayy ben onu yapamam korkuma ama siz yapabilirseniz en etkili ve kesin çözüm o

Kızla dün gece kızım bi aglayarak uyandı noluyoruz diye ödüm koptu 2 dk hic susmadan agladı. Ne yapacagımı bilemedim ya. Rüya mı gördü bilmiyorum dün gece saat bası uyandık. Var mı böyle yasayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…