Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bugece benimkide ara ara ağladı atak iştee ee ee dedim uyudu hep gaz sancısıda olabilir karnı ağrımış olabilir herşey oluyo vallahaa

Merhaba kızlarrr bayadır giremedim buralara.
Bi kaç gün önce kızımın altını değiştirirken 1 tane kıl fark ettim bugün baktığımda sarı tüylerin alt kısımlarıda koyulaşmıştı Salı günü doktora götüreceğim internette bir şey bulamadım normal olduğunu sanmıyorum yaşayan bilen varsa yazarsa sevinirim mutlu pazarlar

Bende 3 ml veriyorum. Uyanık olduğu zamnlar sürekli yüzüstü yatıyor hatta uyurkende bazen yatırıyorum gaz masajı da yapıyorum 4 aya daha var inşallah geçer
Bence bir haftaya kalmaz biter bizimde 20 gun once aglama krizlerimiz bitti demeyeyim de cok cok azaldı, saymıyorum bile 3-5 dk aglama krizlerini, 3-5 saati görmüş biri olarak
Kuzum kaka içinde hep sümük olurdu bu bildiğin şeffaf sümük ilk defa gördüm
Biz de iste o da hep var doktorumuz cok önemsemedi. Sanırım geçecek zamanla ama alerjik bir durum olduğu da aşikar
Anne sütü de bunun içine giriyor ama. Laktazm damlaya geçtim mukus bıçak gibi kesildi.Süt ürünü,susam,kuruyemiş yemesem de oluyordu.
Ben en bastan beri laktaz enzimini kullanıyorum, süt ve süt ürünlerini de kestim. Ama hic mukus bitmedi. Belki bizde de başka bir ürüne alerji olabilir ama henüz onunla ilgili bir test vs istemedi doktorumuz. Ben yanlışlıkla süt ürünü tüketince kakasında mukus harici bir de beyaz beyaz öbekler oluyor.

Biz yaşamıştık canım bi ara. Kıpkırmızı oldu gözlerinin altında kırmızı benekler çıktı ağlamaktan zor sakinleştirdik. Gaz sıkışması diye düşünüyorum. Bazen yine öyle ağlayarak uyanıyor omzuma alıp sırtını sıvazlıyorum pat pat yapıyorum gazı çıkıyor rahatlıyor bi daha olursa dene bakalım

sweetgirlcandy sweetim senin bebeye uykulu vermiş miydin manayı işe yaradı mı
Dün 19.00 da yatıracaktım havada karardı ya içti hepsini. Şimdilik iyi içiyor dün gibi değil. Sanki karanlıkta daha kolay içiyor sanırım. Avm ye gittik arabada mamasını verdim 80 cc içti. Sonra hareket edince verdim bi güzel içti. Eşime diyorum bundan sonra 3 saatte bir arabayla çıkıyoruz

Bugun konuştuk bunu
Ben yaptircam oglusada yaptırmıştım
Ama kendim korkuyorum hastanede yaptircam

Benimki gözler kapalı kendini sıkarak agladi birden dun geceden surekli kalktj

Canım nebulizatör ben de aldım ama nasıl kullanıyorsun serum fizyolojikle mi hava veriyorsun? Hiç bilmiyorum nasıl kullanacağımı daha açmadım da kutuyu

Canim evet onu sıkıyorum zor duruor ama mecbur kafasını tutuyoruz oynatıyoruz o baya akıtıyor burnunu

Benimki gözünü açmadan konuşuyor bile :) arada ağladığı da oluyor ama normal dediler bana

Hahah siz bi uzun yola çıkın
Ya bizimki yavaş yavaş geçiyor sanki galiba ataktan yapıyordu inşallah Ahsenim de eski düzenine döner.
Bitmedi senin bu soruların bee
Ne var la, o benim doğumdaşım aynı şeyi yaşıyoruz bende denediğim yöntemleri sweetime soruyom

Valla satıcı beni kandırdı travel sistem pismanlik bidaha asla saticıya guvenip bisey almam ben bi gidiyim ona sorcam
Daha bebelerin cinsiyeti belli olurken burda yirtindim almayin travel sistem diye

Ben de kullaniyorum hala, mecbur kizimdan kalan arabayi sms pişmanlık kesinlikle
Kaka yapti bizimki kuzu sariydi
Kac gündür burnu dolu baya oldu hep çekiyoruz hava veriyoruz
Bugünde Kakasında bildiği sümük vardi cNim sıkıldı

Kuzum kaka içinde hep sümük olurdu bu bildiğin şeffaf sümük ilk defa gördüm
Ben de ilk öyle farkettim alerjisini oğlumun. Buyuk şeffaf bir parça. Süt ürünlerini uzun zamandır kestim bir düzelme olmamıştı ama domatesi kesmemin 3. günü mukus da gitti kan da gitti çok şükür. Şimdi 3 4 kakadir normal gidiyor.

Canım nebulizatör ben de aldım ama nasıl kullanıyorsun serum fizyolojikle mi hava veriyorsun? Hiç bilmiyorum nasıl kullanacağımı daha açmadım da kutuyu
Camim cok kolay kullanımı, youtube a bak kolayca anlatiyorlar

AhHhahaha canım benim ya büyük bi şokla ikiniz koştunuz doğurmaya hele sen helee durmadın temizlik içine temizlik ettin böyle olur ama sağsalim geldi yaa sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…