Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Öbeklere dr alerji mi dedi?Bildigim kadarı ile anne sütündeki sindiremediği yağlı kısım onlar.Susam,kuruyemiş,yumurta denedin mi?

Kızlar merhaba hatirlarsanız bu fotoğtaflari atmıştım sizin bebeklerde yapiyor mu diye bazı anneler benimkiside yapiyor demişti. Dün 4. Ay kontrolune götürdük şansımıza doktorun yanındada yaptı aynı şeyi doktor göz teması vs kurdu neden yapiyor bilemiyorum ama normal gözüküyor cünkü gözüyle takip ediyor falan dedi. Ama yanındaki asistan kız oğlum öyle yapinca anlık bi şoka girdi onu öyle görünce benim tansiyonum düştü çok korktum kötü bişey diyecekler diye meğer gözleri kaydı zannetmiş. Ama doktor yinede içiniz rahst etmesi için bi çocuk nörolığuna gösterin dedi. Götüreceğim çünkü bugün yine cok fazla yapti bu hareketi. Siz böyle bişeyle karşılaşıyormi musunuz annelik işte bazen kötü düşünceleri aklımdan atamıyorum rabbim esirgesin

Elbette paylaşırım şu an şehir dısında olduğum için baslayamadım.Önümüzdeki ay eve geçince baslamayı düşünüyorum

Kizlar bugün avmye gittik hava serindi biraz bide yagmurlu butun gun gezdik keyfi cok yerindeydi eve geldik 5 kere kustu haykirarak agliyor memeden alinca neyi var anlamadim sizce üşütmüşmüdür yada baska bi sorunmu var

Bizimki 9 numara. Hatta bazen daha koyu yeşil
Biz de 9 numara forever
Öbeklere dr alerji mi dedi?Bildigim kadarı ile anne sütündeki sindiremediği yağlı kısım onlar.Susam,kuruyemiş,yumurta denedin mi?
Doktor sadece sut ürünleri üzerinden gitti. Diğer besinler icin birsey demedi. Yumurta zaten sevmediğim için yemiyorum. Ama kuruyemiş tüketiyorum. Ceviz fındık vs. Bir deneyeyim bakalım kuruyemişi keseyim farkedecek mi

Kizlar bugün avmye gittik hava serindi biraz bide yagmurlu butun gun gezdik keyfi cok yerindeydi eve geldik 5 kere kustu haykirarak agliyor memeden alinca neyi var anlamadim sizce üşütmüşmüdür yada baska bi sorunmu var
Biz de çıktık akşam üstü soğuktu baya canım. Bi de sadece kanguruda durduğu için üstünü örtemedik de. Artık dikkat etmemiz gereken havalar başlamış dedim pişman oldum çıktığıma. İnşallah üşütme değildir canım

Insallah aynen bizimde arabada durmadi kanguruda durdu kilotlu corap giydirmistim bide kalın zıbın hatta arabada giderken terledi kafasi bende ceketini cikarttim sadece zibin kaldi babasina dedim giydirelim diye avm ici sıcak dedi giydirmedi ama kesin üsüttü cunku bi öyle bi böyle hava vardi bugün sabaha kadar bana uyku yok atesi cikarsa diye nobet tutucam korktum

Canim benim Allahin izniyle bisi çıkmaz ama.icin rahat etsin tabi
Benimki sadece emerken kendini geri atıyor tam anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…