Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Püre değil de çorba gibi yaptım çok sevmişti. Brokoliyide patates ve havuçla pişirip içine labne ve zeytinyağı ekleyip robottan geçirdim verdim efsane oldu çorba sen bile severek yersin aklında bulursun minike sende öyle verirsin. Ama şu yulaf ve irmiği denemedim onu yapabilirim bak

Bencede çok hoş geliyor kulağa

Ben o şekilde yapıyorum canm baya boşaltıyor

Bizde çok şükür hiç kriz olmadı sadece gaz çıkarcaksa mıkırdanıyor çok ağrı olursa ağlıyor ama kucağıma alınca susuyor yada memede

Bizde çok şükür hiç kriz olmadı sadece gaz çıkarcaksa mıkırdanıyor çok ağrı olursa ağlıyor ama kucağıma alınca susuyor yada memede
O hic birsey inanın. Bebeğinizin gaz sıkıntısını böyle atlatmasına şükredin. 5-10 dk ağlamasi bile hic dert degil. Biz saatlerce susturamıyorduk. Suanda bizimki de sizin gibi oluyor arada. O kötü kolik günlerinden sonra biz bu kucuk ağlamalara şükreder olduk

Kızlar bu arada yazan oldu mu bilmiyorum kaçırmış da olabilirim belki ama Migros sanal markette bezlerde cok güzel indirim var. Diğerlerini tam bilmiyorum ama prima suan en uygun orada mesela. Bilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…