Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim oglumu bazen halisina koyuyorum, arkasında dolanirsam o da böyle yapıp bana bakmaya çalışıyor ama ben anlıyorum yani tamamen arkasındakine bakmak istiyor tepeden. Anlık bir şey, takip ediyor. Sizinki de böyle bir şey olabilir mi?
Bana süt ürünleriyle aynı anda kuruyemisi ve yumurtayı da yasakladı fakat ben bir sonuç alamadım, bazı besinleri deneyerek bulacağız dedi, günlük not tuttum. Domatesten olabilecegini düşündük ve domatesi salçayı kestim tamamen . 3 4 gün içinde kaka normale döndü. Çok şükür şu anda da normal bakalım. Ben domatesten olduğunu düşünüyorum fakat süt ürünleri tuketmeye de cesaretim yok

Kafamın içi

Dandini dandini dastana
Uyusunda büyüsün ninni
Eee eee eee eee
Fon duygusal muzikleri
7 fatiha 7 ayetel kürsi 7 ihlas 7 felak nas

Ahahah ben de aynı dandini dandini eeeeeee piş pış pış
Ayyyy suan besinleri tek tek deneyecek gücüm gerçekten yok ama kuruyemiş ve domatesi salçayı deneyeceğim. Koskoca yazı dondurmasız geçirdim gerci bunu yaptıysam herseyi yaparım

Helak oldum kızzz ensonda dualarla kapattım defteri

Kizlar bugün avmye gittik hava serindi biraz bide yagmurlu butun gun gezdik keyfi cok yerindeydi eve geldik 5 kere kustu haykirarak agliyor memeden alinca neyi var anlamadim sizce üşütmüşmüdür yada baska bi sorunmu var

Usutsede kuzum hemen belirtileri olmaz bence
Ins tekrar kusmaz neden o kadar kustuki
Uykusuz kaldimi dışaridayken onun huysuzlugudur
Bende dışarı çıkınca öyle oluyor sonra diyorum nazar mı kızım sana

Ay alerji deme beeee

Usutsede kuzum hemen belirtileri olmaz bence
Ins tekrar kusmaz neden o kadar kustuki
Uykusuz kaldimi dışaridayken onun huysuzlugudur
Bende dışarı çıkınca öyle oluyor sonra diyorum nazar mı kızım sana
Ablama okuttum biraz rahatladi 1 saat falan uyudu kuzu ama normaldede okadar uyuyor hatta bazen uyumuyor bile bahsediyorum ya atak zamanimizdayiz ama ilk kez boyle bisey yasadik gozlerinden sapur supur yaşlar akti normalde numara yapar gözyası akmaz benimkinin

Yavrum ya kıyamam oluyor kuzum işte
Ay evet o gözyaşı beni çok korkutmustu
Bir yeri ağrıyor kesin dedim
Demekki büyüme atakları oyoy

Yok bizimki bosluga bakıyor öyle tepede kimse ya da birsey olmasada bakıyor. Acaba diyorum bir derdi oldugundamı yapiyor gazi oldugunda ya da bir yeri ağridiğinda.. düsünmekte kqfayı yedirtiyor

Doğum sonrası adet düzensizligini kim sormustu ya. Amannn bi bunu takip etmediğimiz kalmıstı. Ffffffffffff

Doğum sonrası adet düzensizligini kim sormustu ya. Amannn bi bunu takip etmediğimiz kalmıstı. Ffffffffffff
6 aya kadar normalmiş canım ama emziriyosan regl görmemen normal benim iş arkadaşım 2 sene emzirdikçe hiç regl olmadı benimde gec oldu ama oldu

Daha iyi olacak inş canım.Aralıkta ameliyat olacak.
İnşallah
Bende diyecektim nazar değmiş olabilir. Üşütse hemen anında kusma falan olacağını sanmam. Kuzum benim ya

İnşallah

Bende diyecektim nazar değmiş olabilir. Üşütse hemen anında kusma falan olacağını sanmam. Kuzum benim ya
Valla kuzum uykuya dalamiyor memede 3 kez bogazinda kaldi bide öksürüyor yani bende bukadar kisa surede etki edecegini sanmiyorum ama bugün bi degisik suan yattik yerde memede uyuyor cektigim an uyanip agliyor dalmiyor yani bi tuhaf oldu cocuk hic byle bisey yasamadim

Yavrum ya kıyamam oluyor kuzum işte
Ay evet o gözyaşı beni çok korkutmustu
Bir yeri ağrıyor kesin dedim
Demekki büyüme atakları oyoy
Valla kuzum insallah ataktir hasta degildir ya ben kıyamıyorum el kadar cocugu hastanelere goturmeye

Sürekli oku nas felak ayetel kürsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…