Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay canım bizimde başından beri kakayla derdimiz var bir kere kana benzeyen ince ince ipler vardi
Bi kerede siyah ipler vardi
Bende dertliyim.bu konudan
Valla canim hepimize geçmiş olsun ne diyeyim o zaman. Geçen eşim altını değiştiriyor bebisin. Bir baktım kakali bezi açmış, inceliyor da inceliyor. Kaka profu olucaz bu gidisle

Ya kızlar şimdi bir şey danışcam size. Sma ya başlayınca kakası çok cıvık ve koyu yeşil demiştim ya. Dün ve bugün sarıya yakın yapmış tamam orda sorun yok. Yeşil yaptığında poposunda damlıyordu öyle bi kıvamdı. Bu sarılarda popoda falan yok normal kıvam hiç değil kaka gibi değil. Bezin içinde kalmış gibi. Bu sulu mu oluyor. Anlam veremedim ya gerçekten normal mi değil mi

Kaka testinde sulu dedi ne kadar doğru bilmiyorum onu da. En sonunda kakaları spoiler olarak paylaşcam

Son düzenleme:
Kuzum sen çokmu mama degistirdin ?

Yo 2. bu işte bebelac gold yaramayınca sma ya geçmiştik
Bizdede oldu ayni kaka idrarın biraz kıvamlısı gibi 3 mama degistirmistim ozaman sma aptamil ve aptamil confort normal demisti eve hatta sonra kabiz olduk 3 hafta kaka sorunu yasadik telas etme smaya devam et duzene girer

Bizdede oldu ayni kaka idrarın biraz kıvamlısı gibi 3 mama degistirmistim ozaman sma aptamil ve aptamil confort normal demisti eve hatta sonra kabiz olduk 3 hafta kaka sorunu yasadik telas etme smaya devam et duzene girer
Ay inşallah valla sürekli değişiyor sorun mu var diye düşünüyorum.

Çok sevindim sizin için saatlerce ağlasa ne yapardım bilmiyorum 2 dk ağlayınca elim ayağım karışıyor

Hee ya geçen gördüm bende ulen bizde geçen sene bu zamanlar uğraşıyorduk keseydi kalp atışıydı
Girdim baktım aynı bizim yaşadıklarımız telaşlarr yaa ay nasıl duygulandım görünce bise oldu hemen hastaneye bi midemiz bulanıyodu bi bulanmıyodu kafamiz karışıyodu bu niye böyle oldu bilmem ne ayy allahımm

Çok merakli oldular,kizlar daha merakli:)) bizimki de elimdeki telefonu almaya calisiyodu gecen az kalsin suratina dusecekti telefon Allahtan yana dustu

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…