Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ayyy bebegimin boyun altı boyle olmuş
Mutlaka banyodan sonra kuru bırakırım
Acaba ağzı surekli akıyor ondanmi oldu
Zeytinyağ sür canım hakiki konak gibi kabuklanmiş ama kötü değildir doğru agzından sürekli salyasi oraya geliyosa öyle olmuştur

Bizim de doğduğundan beri ilk kez 3 gündür normal gibi ama çok fazla beyaz pütür var.Sizde de var mı
Bizde de vardı o beyaz pütürler ve ben normal diye biliyordım bebeğin sindiremediği yağlar diye geçiyor internette. Ama bizde süt alerjisi çıktı ve süt ürünlerine dair her şeyi bıraktım. Kakası normale döndü yani o pütürler kayboldı
Ayyy bebegimin boyun altı boyle olmuş
Mutlaka banyodan sonra kuru bırakırım
Acaba ağzı surekli akıyor ondanmi oldu
Canım bizde de olmuştu Pişik kremini sürdüm bi iki güne toparladı salyası akıyor ya ondan olmuştur

Benim de son 4 kakadir çok normaldi ama bugün beyaz pütür ve sümüksü parça bizde de var. Ne kakaymis ya.. Ne olacak böyle bilemiyorum artık.
Of sorma bende çok yoruldum kaka incelemekten her alt değiştirdiğimde iyice bakıyorum gerektiği zaman foto çekiyorum hangi kaka normal hangisi anormal artık kafam durdu. Bir iki arkadaştan foto istedim işte karşılaştırma yapıyorum ne yapacağımı şaşırdım artık

Ay kuzum sagol
Aciyordur kesin

Kizlar lcw da ayaklı pijama kac beden aldınız simdi 6 kg
6 9 küçük olur mu 9 12 büyük olur karar veremedim

Eklentiler

• Screenshot_20221017-135814_LC Waikiki.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 57
Burun tıkanıklığında işe yarıyor canm açıyor izotonik koyuyorum 3 ml içine
Kuzum bnde aldım nebülizatör trendyolda baya yorum alan vardı bi tane. Taşınabilen fln. Bakalım gelse de başlasak hemen ya çok doluyo geceler tıkanıyo. Hatta bu gece odada kapılar ı kapatıp ketıl çalıştırdık ara ara buhar nem yapsın diye. Sonra buhar üstüne tuttum biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…