Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar hangisini alym sizce karar veremedim

Eklentiler

• Screenshot_20221017-155427_ebebek.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20221017-155149_BabyMall.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar kafayı yicem bir haftadır husuzrsuz sıkıntılı gece uyumaz doymuyor diyip ek bişeyler vermeye çalıştım vs . Ama bu dişler mi çıkıyor diye hiç aklıma gelmedi erken daha diye . Baksanıza sizce çıkıyor mu sizde varmı böyle bi sorun

Eklentiler

• E3C4530D-A1AD-449B-8B0E-5C8FB631CB8C.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 49
Sanki var gibi kilosu fazla olan çocuğun erken çıkabiliyormuş bak. Bende geçen çektim altlar beyaz böyle üstte daha yok bak attım. Bence senin ki ya çıkıyor ya da çıkmaya yakın

Bu sekilde degilde onden cekseydin fotoyu,onler şişkin ve beyaz mi acaba

Ay kız çikarıyo bu diş

Selam arkadaşlar bir sorum olacak.kasim sonu işe başlayacağım bebeğim o zaman tam 5 ay 1 haftalık olmuş oluyo.sorum şu süt sağıp bırakacağım o aydaki bebekler için kaç saatte kaç ml süt ihtiyacı olur bazı doktorlar bununla ilgili bir hesaplama veriyormuş benim doktorum vermedi bilgisi olan var mi

Kizlar hangisini alym sizce karar veremedim
Bende ikisi arasında kalmıştım. Joie yi aldım aynısı. Cok da memnunum. Chicconun oturma yeri falan biraz kalitesiz geldi bana beklentimin altında kaldı yakından inceleyince. Joie nin ki bana daha kaliteli geldi. Şimdilik ben mutfakta yemek yaparken yatırır pozisyonda kullanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…