Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ki

Bugun cok heyecanliyim,bizimki uyansin taze yogurt tattiracam ilk defa..nasil tepki verecek meraktayim..normalde oburdur,insallah ek gidayi da sever
Yaaaaaa başlıyomusunn bende köyden kabak zeytinyag baby patates süt (yogurticin) bide biyerden zemzem suyu bekliyorum

5.ayda da boyle emme hareketini fazlasiyla yaparsa bende zor başlarim.verdigimi diliyle ittiriyo,bilmiyoki yemeyi..oyyy sonra meme verince bi mutlu oldu ki sorma
Yaaa kurban olduğumm yaa olsunn anne sütü herşeyden daha sağlıklı cano emziriyosan tabi emziremiyosakta mecbur veriyoruz her bebelerin gelişimi farklı

Canım kaynamıs su hazır sudan daha sağlıklı.Plastiklerin içinde bekliyor günlerce onlar.Sofra yemekleri için 1 yaşı doldurmasını tavsiye ederim.Salçalı yemeklerimiz onlara ağır geliyor sindirim sistemleri daha çok gelişmiş oluyor.

5.ayda da boyle emme hareketini fazlasiyla yaparsa bende zor başlarim.verdigimi diliyle ittiriyo,bilmiyoki yemeyi..oyyy sonra meme verince bi mutlu oldu ki sorma
Doktor çok erken başlatmış ama 5.5 ay dedi bize ki ben 6. ayda başladım kızımda.

Yaaa kurban olduğumm yaa olsunn anne sütü herşeyden daha sağlıklı cano emziriyosan tabi emziremiyosakta mecbur veriyoruz her bebelerin gelişimi farklı
Bence birazda korktu yabanci geldi yogurt bunyesine..zaman ne gosterecek bakalim,bal bunlar balll:))

Reactions: Jou
Bizim de doğduğundan beri ilk kez 3 gündür normal gibi ama çok fazla beyaz pütür var.Sizde de var mı

Burnu tıkalı değil dimi canım
Canim doktor başla demedi,anne sutunden baska bisey vermene gerek yok dedi hatta.ben sadece tadina baksin,tepkisini olcmek icin verdim
Anladım cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…