Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bu lcw dan alt ust takimlar aldim da kollari gayet genis,hatta pantalonlarda genis 6-9 ay baya buyukler,siz neye dar dediydiniz ki?
Ben demedimm canım dream dedi banada gelmedi yıkadıktan sonra giydirmeye zorlanıyordum sadece ondan öyle ettum da benimkide 6 9 çok kalite kumaşı cok iyi sıcak tutuyo vallaha artik yelek giydimelere başladık

Ben demedimm canım dream dedi banada gelmedi yıkadıktan sonra giydirmeye zorlanıyordum sadece ondan öyle ettum da benimkide 6 9 çok kalite kumaşı cok iyi sıcak tutuyo vallaha artik yelek giydimelere başladık
Bizim takimlar da kaliteli geldi,kişlik aldim ben de,ben de sabahlari yelek giydiriyom bi de oyun halisina koyarken giydiriyom bazen..babannesi sagolsun birsuru yelek ördürmüs:)

Reactions: Jou
Bizim takimlar da kaliteli geldi,kişlik aldim ben de,ben de sabahlari yelek giydiriyom bi de oyun halisina koyarken giydiriyom bazen..babannesi sagolsun birsuru yelek ördürmüs:)
Oohhh daha ne benim 20tane var hangi birine giydireceğimi şaşırıyorum

Buyuklukleri farkliysa senelerce giydirirsin ,ben kizima 5 sene giydirdim eskiyene kadar,şimdi giymiyo benim kiz,orme yelek giymem diyo süslü:))
Hahahahahah o yaştan sonra istemezler zaten nineler gibi düşünüyolar akıllı evet hepsi farklı bide esnek 4 5 yaşina kadar eminim giyebilir

Ayyy bebegimin boyun altı boyle olmuş
Mutlaka banyodan sonra kuru bırakırım
Acaba ağzı surekli akıyor ondanmi oldu

Eklentiler

• 20221017_133214.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…