Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kuzum chicconum aynısı ebebekte 3219 TL şuan yani senin baktığın sitede indirimde değil. Ben geçen hafta chicconunkini aldım 2700 lerde bir fiyata Amazon’da..
Joie alicam canim ya daha uygun bize amozon kullanmiyorum

Kızlar tırnak kesiminde hiç kanama yaşadınız mı? Bizim minnoşun biraz etine kaydı annem keserken.. Doktora yazdım fito sürelim dedi. Bebelerin elleri hep ağızda yine kafamda deli sorular
10 gün önce başparmağına yaptım yaa çok korktum bende çok az ağladı sustu hemen. 2 gün boyunca sürekli baktım durdum eline, çay ağacı kremi sürdüm 2 3 kere. 3. Günde geçmişti ama daha da kesemem galiba törpü kullandım sonra

Bizimkide baş parmağı.. krem sürünce nasıl korudun elleri ağızlarında sürekli

Kızlar benim ikizlerim var 4 aylıklar kucaktan inmiyorlar hiçbir şekilde oyalanmıyorlar. Sürekli gezmek istiyorlar var mı böyle olan geçecek mi bu durumlar gerçekten çıldırmalık bir de iki tane olunca

Kızlar benim ikizlerim var 4 aylıklar kucaktan inmiyorlar hiçbir şekilde oyalanmıyorlar. Sürekli gezmek istiyorlar var mı böyle olan geçecek mi bu durumlar gerçekten çıldırmalık bir de iki tane olunca
Hepimizinki ayni canim ya tabi seninki bizden daha zor allah yardimcin olsun

Reactions: JJW
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…