Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Herkesin öyle mi gerçekten ya yalnız değilim değil mi. Hangi ayda düzene girer bunlar acaba sürekli ağlıyorlar gezme dışında  millet de kucağa alıştırmışsın demez mi sinir bozucu
Ay herkes ne kadar cok bılıyor benim kız da 1 aydır yatmak ıstemıyor surekli etrafa bakmak gezmek ıncelemek ıstıyor kendi gidemediği için mecbur kucagımda gezdiriyorum evi. Gören de kucaga alıstırdın ondan aglıyor diyor ben diyorum evet uzman doçent doktorlar konustu salllaaaaaaaaaaa ben gözlerıne soka soka kucagıma alıyorum alısmayacagına adım gıbı eminim de alıssa da onlsr mı tasıyor ben taşıyorum yaalllaaahhhh

Kizlar bizim asi yeri böyle olmus sabah bisey yoktu normalmi bu
Benımki de kızardı ve kabuklanıyor normal kuzum verem asısı etkısı o hemsire ıgne yaparken sısebilir kabuk baglar hatta ırıs mı ne akar kanar bunlar olabılır dokunma kan gelirse de sılme dedi. Ayrıca hemen olmayabılır 6 ay sonra bırden çıkadabıır korkma dedi

Kızlar benim ikizlerim var 4 aylıklar kucaktan inmiyorlar hiçbir şekilde oyalanmıyorlar. Sürekli gezmek istiyorlar var mı böyle olan geçecek mi bu durumlar gerçekten çıldırmalık bir de iki tane olunca
Ahhh canım senin durumun bizlere göre daha zorrr benimkide gezmek istiyor kucakta hatta bebek arabasında bile durmadığı oluyor. Oyuncaklarla (çıngırak vb.) sesli şeylerle, kendim çocuk şarkıları ya da başka hoşuna gittiğini anladığım şarkıları söylemeye çalışıyorum. Egzersiz hareketleri yaptırıyorum. Sincap yayınlarından bebek üniversitesi serisini aldım ama şimdilik dikkatini 1. Olan kitap çekiyor resimleri ona gösterip değişik ses tonlarıyla okuyorum. Gezmeyi yapıyoruz yinede bunları yaparken kendimi dinlendirmeye çalışmış oluyorum

Tesekkur ederim canim

Herkesin öyle mi gerçekten ya yalnız değilim değil mi. Hangi ayda düzene girer bunlar acaba sürekli ağlıyorlar gezme dışında  millet de kucağa alıştırmışsın demez mi sinir bozucu
Çok biliyor insanlar bitki mi bu koyduğun yerde duracak tabi kucağa gelecek Hepimizin canını sıkıyorlar.. Geçicek inşallah canım ama bende zamanı bilmiyorum.

Reactions: JJW
Millet her şeye konuşuyor zaten Evet çok merakla izliyorlar etrafı o yüzden kucak istiyorlar farkındayım aslında da işte gerçekten sabır istiyor bu durumları . İnşallah kendileri oyalanacak vakit de gelir

Bizimkide baş parmağı.. krem sürünce nasıl korudun elleri ağızlarında sürekli
Oyun oynatırken sürdüm ellerini tuutup konuştum, götüreceğinde çaktırmadan çektim 20 25 dk sonra elimle aldım kalan varsa diye emdi o arada cildi
Kizlar bizim asi yeri böyle olmus sabah bisey yoktu normalmi bu
Aynı bizim de hatta dün banyo sonrası akıntı oldu zıbına canım. Normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…