Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Herkesin öyle mi gerçekten ya yalnız değilim değil mi. Hangi ayda düzene girer bunlar acaba sürekli ağlıyorlar gezme dışında  millet de kucağa alıştırmışsın demez mi sinir bozucu
Kız bismillahh seni görmedik daha once şasirdim tanıyamadık

Herkesin öyle mi gerçekten ya yalnız değilim değil mi. Hangi ayda düzene girer bunlar acaba sürekli ağlıyorlar gezme dışında  millet de kucağa alıştırmışsın demez mi sinir bozucu
Valla banada diyorlar bende sizmi vardiniz bakarken cok iyi biliyonuz herseyi diyorum hem bi ise yardimci olmazlar hemde herseye laf ederler valla canim benim oglan sabah 7den beri ayakta asla uyumuyor surekli meme kucak gezmek istiyor illaki gecicek ama ne zaman bilmiyorum

Evet benimkilerde de var hemşire aşıdan 45 gün sonra filan kızarma döküntü vs olabilir telaş yapmayın demişti öyle şu an bizde de.
Canim bizim epey oldu ama asi olali

Kızlar tırnak kesiminde hiç kanama yaşadınız mı? Bizim minnoşun biraz etine kaydı annem keserken.. Doktora yazdım fito sürelim dedi. Bebelerin elleri hep ağızda yine kafamda deli sorular
Offf benim başıma geldi az daha elinin etini kesiyodumm çokta keskin tırnak makası yaa attım onu kenara nereye attıysamm gittim trendyoldan hiç etini kesmeyen manikürcü aldım çok rahat

Patladı patlıycak o zaman ya önden çekmeye çalışıyorum aka açmıyor agzını
Valla ben benimkine beyazlamış diyordum seninkinin yanında hiç
Kizlar bizim asi yeri böyle olmus sabah bisey yoktu normalmi bu
Evet kuzu bizimkide öyle hatta sıvı akıyor arada atleti sarı leke oluyor sonra kuruyor geri. Bazılarından yeşil akıntı falan da oluyormuş

Patladı patlıycak o zaman ya önden çekmeye çalışıyorum aka açmıyor agzını
Valla ben benimkine beyazlamış diyordum seninkinin yanında hiç
Kizlar bizim asi yeri böyle olmus sabah bisey yoktu normalmi bu
Evet kuzu bizimkide öyle hatta sıvı akıyor arada atleti sarı leke oluyor sonra kuruyor geri. Bazılarından yeşil akıntı falan da oluyormuş

Verem aşısı değilmu bu cano normal kızarıcak zaten zaman zaman geçecek iz kalcak
Evet canim verem aşısı bianda oyle gorunce acaba bundanmi surekli agliyor diye dusundum

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…