Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çok biliyor insanlar bitki mi bu koyduğun yerde duracak tabi kucağa gelecek Hepimizin canını sıkıyorlar.. Geçicek inşallah canım ama bende zamanı bilmiyorum.
Yani çocuk belirliyor böyle durumları yoksa niye kendime eziyet edip kucağa alıştırayıminşallah geçeceği günleri iple çekiyorum bakalım

Ya herşey mi aynı olur yazini gormeeden cvp vermiştim
Bende baş parmak tırnağına yaptım

Kızlar benim ikizlerim var 4 aylıklar kucaktan inmiyorlar hiçbir şekilde oyalanmıyorlar. Sürekli gezmek istiyorlar var mı böyle olan geçecek mi bu durumlar gerçekten çıldırmalık bir de iki tane olunca

Ay Allah yardımcın olsun benim bebede ole başından beri hep kucak istiyordu hala aynı emekleme zamanına kadar böyleyiz sanırım bu arada ikiz hele seni dusunemiyorum umarım yardım edenin vardır
Su şişesi çok oyalıyor
Elinde bir kumaşı tutup onlarin eli değince hemen yukarı çek hareker eden şeylere bayılıyorlar

Banada kucağa alistirmissin diyorlar bende dedim eşime bugün hattabu çocukla alakalı bir durum ilk oğlum kucaktan kucağa gezerdi kalabalıktkk
İlk torundu pandemi yoktu
Kızda kimse yok sınırlı kucağıma aliyordjm sonuç kucak istiyor

N Nurhafsa ikizler ne yapıyor iyi misiniz
Ya çok tatlısın sweetgirlcandy
İdare ediyoruz yuvarlanarak gecem gündüzüm belli değil, tünelin sonunda ışık var mı acaba diye sorguluyorum kızlardan biriyle hastanede yattık enfeksiyon nedeniyle, birinde alerji çıktı vs
grubu pek takip edemiyorum o nedenle artık
Sizde ne var ne yok?

N Nurhafsa ikizler ne yapıyor iyi misiniz
Ya çok tatlısın sweetgirlcandy
İdare ediyoruz yuvarlanarak gecem gündüzüm belli değil, tünelin sonunda ışık var mı acaba diye sorguluyorum kızlardan biriyle hastanede yattık enfeksiyon nedeniyle, birinde alerji çıktı vs
grubu pek takip edemiyorum o nedenle artık
Sizde ne var ne yok?

Kizlar benim kızda bu aralar ağlamaktan ziyade kendini kucağına aldırmak için ehhhhh ehhhhh ehhhhh diye bağırıyor ve almadıkça derece artıyor
Eline oyuncak verdim diyelim 2 dk sonra atıp tekrar ehhhhh diye bağırıyor
Kucaga alıp oynayınca gülücükler saçıyor numaracı velet

Kizlar bugün nedensiz çok gerginim yorgunluk mu yalnızlık mi bilmiyorum tuhafim
Sevmediğim bir huyum herkesi idare etmeye çalışmaktır
Simdi davranışımda aman umrumda değil
Ama bir yandan da hakedene hakettiği değerini verirken kendimi yoruyorum
Ay ne bileyim yA

Bende baş parmak tırnağını keserken etini kesmişim çok üzüldüm
Hepimiz başparmağın azcık ucundan almışız
Aynısııııı. Böyle boğazında gıcık varmış gibi çıkarıyor sesi eh ehe eh ehe sonra şiddetleniyor en son da bir çığrınıyor tiz sesle sonra sessizlik gene başa eh ehe eh. Akşam eşim duydu oyun halısına bırakmıştım 2 dk, bu ne yaaaa diyor bilerek yapıyor artık

Ben de az önce eşime diyordum çok kötü hissediyorum içim daralıyor. Çok yoruldun normal diyorlar da ne zaman düzelir bilmiyorum kafam sisli gibi. Sen birşey mi yaşadın kendini üzecek bugün? Gerçi üzülmen için milyon tane sebebimiz var zaten. Bakıcı işini mi dert ettin iyice acaba?

Evet bakıcı olayı bir yanımda gerginlik yarattı
Bir taraftan ablam rahatisz ona takıldım
Kayinvalidemler memlekete dönüyorlar alışmistim 3 haftada
Bide dengesiz havalar etkiliyor

Evet bakıcı olayı bir yanımda gerginlik yarattı
Bir taraftan ablam rahatisz ona takıldım
Kayinvalidemler memlekete dönüyorlar alışmistim 3 haftada
Bide dengesiz havalar etkiliyor
Üst üste gelince çok normal canım. Bizim de bi sınırımız var kolay da bir süreç atlatmıyoruz. Allah ablana şifa versin canım. Bakıcı işi de Güneşin şansına çözülür inşallah. Ben de aklıma geldikçe kovalamaya çalışıyorum karamsarlıkları. Her şey alt üst şimdi ne rutin var ne düzen. Düzeni bir kursak rahatlarız

Evet ablam kullanıyor yeğenime çok güzel sessiz çalışıyor ben alalı baya oldu olsaydı bende ondan alırdım bizim bemde iyi sıcaklıkta ama buralar çok dengesiz hava da soğuk balkanlara kış geldi üşüttük kesin kakada sıvı ve kokuluydu. Peteğe ıslak havluda koyabilirsin çok etkili oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…