Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Haklısın kuzum insan kendini tek başına bırakılmış yalnız hissediyor. Her gün aynı geçiyor yorgunluk uykusuzluk cabası ama geçicek hepsi sen daha iyi bilirsin 2. Tecrübe İlk aylar zordu benim içinde 25 ekimde eve bir girdim daha tam çıkamadım bile sen düşün. Kimseyle oturup konuşmuşluğum bile yok. Kendi çevrem yok burda hep eşimle alakalı insanlar.. Onlarda eh işte insanın halinden anlamayan çok var. Sadece bir çok sevdiğim iş arkadaşım var onla bile nicedir görüşemedik saolsun beni anlayan tek kişi o burada, birde danışman ebem oda benimle aynı mahalleye taşındı geçen pazarda karşılaştım çok mutlu oldum. O yüzden bir çoğumuzu anlayabiliyorum

Anamın gözler görse muhtemelen bende ona kitlerdim
Bizim kiz bir dk durmuyorki uykusu hafif kesemiyorum uyumazsa huysuz kesemiyorum geçen 5dk çizgi.filme baktı ole hallettim
Büyüteçli gözlük takıyor annem Kıpırdaklar durmuyorlarki yerlerinde, makasları bile küçücük..

Anamın gözler görse muhtemelen bende ona kitlerdim
Bizim kiz bir dk durmuyorki uykusu hafif kesemiyorum uyumazsa huysuz kesemiyorum geçen 5dk çizgi.filme baktı ole hallettim
ben hep memede uyurken kesiyorum. memede uyuması bi tek bunda işe yarıyo çok rahat oluyo tavsiye ederim.

Kizlar bizim asi yeri böyle olmus sabah bisey yoktu normalmi bu
Hangi aşı yeri bu acaba?
ay ben de bunları vermeyin diye okumuştum bi yerde. yapılarından dolayı bebekler parça kopardığında yemek borusuna yapışıp kalıyormuş. ama nerde okudum hatırlamıyorum
Devamlı gözetiminde olması lazım işte. Tükürüğüyle belli bi müddet sonra eme eme orayı yumuşatıyolar ya ara ara yumuşattıģı yeri bıcakla kesip atıp eline yeniden vermek lazım sanırım. Ya da az bisey bu bitkilerin suyunu sıkıp, diş kaşıyıcısını bu suya bandırıp bandırıp vericeksin eline. Bu daha mantıklı sanki. Bi yerde de diş kaşıyıcılarını buzluga koyun bebege soguk soguk verjn ki damakları rahat etsin diye bir yazı okumuştum. Bizim bebeklerin diş çıkarma dönemleri soğuklara denk geliyor onu da yapmak olmaz bence elleri de donar buz gibi şeyi tuttukça.

Kizlar burda bi burun spreyi paylasilmişti,doktor vermisti birinin bebegine,cok ise yaramisti hani..ama kim oldugunu hatirlayamadim.onun ismini neydi bilen varsa..

Ulaa bi kaşıntı tuttu uyandım 6 yerimden sivri yemiş bu havada senin ne işin var elime düşme şerefsiz sivri
İnşallah çocuklarımı yemez
Acayip derecede şu 2 aydır deli sivrisinek var ve saldırıyorlar. İşin garibi Türkiye’nin hemen hemen her bölgesinde var birde..

Tırnak batması olmaması için kenarlarını çok yuvarlamıyorum zaten canm ablam yuvarlak kesiyordu yeğenim tırnaklarını batma yaptı. Uyurken hızlı hızlı kesiyorum kenarlarınıda alıyor makas

Ne kadar doğru hamileyken bebe yokken komşular hergün kahve içmeye geliyoedu bebe oldu 1 kere geldiler geçerken kapıya bile tıklamıyorlar insanlar bi tuaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…