Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bu gece benim oglan her saat kalkti emdi yatti,çiglik çigliga bagiriyo kucaga almayinca da.burnu cok tikaliydi nefesi hiril hiril zor aliyodu,mukusta cikmadi bi turlu..hem kendi hem ben uykusuz kaldik,simdi kendileri uyuyorlar ama:)
Anlayamiyorumki burda havalar cok sogumadi da gece en dusuk sicaklik odanin 26 derece.niye bu kadar tikandi ki,bere mi taksam kafasina acaba?
Sabah tuzlu burun spreyi aldik hemen eczacimizdan.
Bi de benim kizim mart dogumlu hic burnu tikanmazdi,1 yasina kadar burun tikanikligi nedir bilmezdik.bu haziran bebelerinde bişey var bence,minik tosbaaalar:)

Kızlar bugünde kakasında hafif ve çok az beyazlıklar vardı. Anne sütü alan çocuklarda yağı sindiremeyince oluyormuş sanırım bizde de mi öyle bir durum normal mi
Bacım bence senin minigin herşeyi normal,kiz normal olmasa gece full time uyur mu:)) belli ki mutlu da bi bebek huzuru yerinde masallah

Kızlar bugünde kakasında hafif ve çok az beyazlıklar vardı. Anne sütü alan çocuklarda yağı sindiremeyince oluyormuş sanırım bizde de mi öyle bir durum normal mi
Senin yazdiklarini okudukca kendimi görüyorum ya az cekmedim şu kakadan nereye gitsem detaylı bir sekilde inceliyordum kakayı hala mukus kan vs ariyordum icinde hala öyleyim bence biz çok pinpiriğiz kuzum ya bukadar önemsemeylim su kakayı bi sorun olsa kusma ateş vs olur istahsızlık olur dedi ebe düşündüm haklı kadın bizde başka şikayet yook rahat birakalim istedikleri gibi kaka yapsınlar

24 derecenin üzerinde olunca burun tıkanıklığı oluyormuş ondan mı ki

Aslında hiç pimpirikli değilim ama ilk kez farklı farklı kakalar görünce noluyor diyorum

Oda nemide etkiliyordur yüksekliği veya düşüklüğü ama büyük olasılık nem yüksek olabilir. Kafasına bişey takmayı bende düşünüyorum ama benimki izin vermiyor uyurken çıkıyor vs.

Aslında hiç pimpirikli değilim ama ilk kez farklı farklı kakalar görünce noluyor diyorum
Valla canim bence tüm bebeklerin öyle buraya görsel atmak yasak atamiyorum o yuzden kuzenimin bizden 1 ay büyük oglu var 2 3 gunde bir kaka yapiyormus ben yakınıyordum iste bana bi foto atti cocuk altın renginde resmen tutkal gibi kaka yapmis bide epeyy fazla dedim dr götürdünmü yoo neden götüreyim nolcakki diyo 5 aylik oldu daha 1 kez doktora gitmedik dedi ben heray gidiyorum bide surekli wpden yaziyorum büyüdükce degiscek yapcak bisey yok hele ek gıdaya gecince daha farkli kaka cesitleriyle karsilasabiliriz

Kiyamam ya valla öyle hepimiz aynı dertlerden muzdaribiz ben 3 gündür uyumuyorum cok bitkinim ergen gibi davraniyor minik gülerken agliyor bu arada dün yazmistim kuzum biz evde burun temizligini detayli yapamiyoruz spreyler geri itiyor siringayla 5 cc kadar vermek gerekiyor onada yürek lazim bende yok dr yapicak bizimkini bu hafta saglik ocagindaki ebeylede konusucam duzenli haftada 1 yapsinlar benimkide cok hırıltılı gece atesine baktim kafada 33 34 cikiyor usuyor minik oysa bizim odada 26 27 derece bide 3 kat örtüyorum bere taksak iyi olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…