Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar burda bi burun spreyi paylasilmişti,doktor vermisti birinin bebegine,cok ise yaramisti hani..ama kim oldugunu hatirlayamadim.onun ismini neydi bilen varsa..
sweetgirlcandy dilinde tüy bitiren sprey ben de yeni aldım kargo bekliyorum. Sterimar baby
Ay anlamadım bende kiz şaka gb gece bi uyandım kasintidan sonra yattim sabah 6 da parmaklarımı yemiş
Serçe parmağımı neden yersin ki
Çok tatlısın ondandır

Kizlar burda bi burun spreyi paylasilmişti,doktor vermisti birinin bebegine,cok ise yaramisti hani..ama kim oldugunu hatirlayamadim.onun ismini neydi bilen varsa..

sweetgirlcandy dilinde tüy bitiren sprey ben de yeni aldım kargo bekliyorum. Sterimar baby

Çok tatlısın ondandır

Bana doktor vermedi ama çok memnunum serum fizyolojikten daha iyi kullanımı. Sterimar ın sarı balıklı olanı diğeriyle farkı ne bilmiyorum hiç incelemedim

Verem canim

Kızlar bugünde kakasında hafif ve çok az beyazlıklar vardı. Anne sütü alan çocuklarda yağı sindiremeyince oluyormuş sanırım bizde de mi öyle bir durum normal mi
Ah sweet kakadan çektiğin kadar başka bişeyden çekmedin bu yolun sonunda ustası olacaksın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…