Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canm kafasina bere taksam da kafasi normalde de terliyo,daha fazla terler diyede korkuyorum.

Canm kafasina bere taksam da kafasi normalde de terliyo,daha fazla terler diyede korkuyorum.
Uykuda terliyormu benimki sadece emerken terliyor kuzum bide uyku tulumu giydiriyormusun oda sıkıyor olabilir dedigin gibi tam sogumadi havalar ben normal tulumla yatiriyorum suan

Uykuda terliyormu benimki sadece emerken terliyor kuzum bide uyku tulumu giydiriyormusun oda sıkıyor olabilir dedigin gibi tam sogumadi havalar ben normal tulumla yatiriyorum suan
Yok sadece pijamayla yatiyo ama ustune kalin battaniyesini ortuyorum vucut sicakligida iyi oluyo hatta bakiyorum alnı da terli..belki de terleyip soguyo ondan oldu

Yok sadece pijamayla yatiyo ama ustune kalin battaniyesini ortuyorum vucut sicakligida iyi oluyo hatta bakiyorum alnı da terli..belki de terleyip soguyo ondan oldu
Olabilir canim ben nohut battaniye bide ince bi battaniyesi var 2sni ortuyorum kendimde yaninda yatiyorum ya ince battaniyeyle beline kadar cekiyorum kalin battaniye cok terletti bizide yagmurluyken ortmüstüm bidaha ortmedim

Olabilir canim ben nohut battaniye bide ince bi battaniyesi var 2sni ortuyorum kendimde yaninda yatiyorum ya ince battaniyeyle beline kadar cekiyorum kalin battaniye cok terletti bizide yagmurluyken ortmüstüm bidaha ortmedim
Senin yaninda mi yatiyo,ben korkarim ,aslinda en guzeli bebegin annesinin kokusuyla yatmasi ama..aslinda ben de 170 lik yatakta tek yatiyorum,babasi oda oda dolasiyo gece

Kizlar joie mama sandalyesi alicaktım ya multiply mimzy Lx mimzy snacker vat hangisi daha iyi?

Senin yaninda mi yatiyo,ben korkarim ,aslinda en guzeli bebegin annesinin kokusuyla yatmasi ama..aslinda ben de 170 lik yatakta tek yatiyorum,babasi oda oda dolasiyo gece
Bende cok korkuyordum ama baktik memeden alinca hemen uyaniyor yatarken emziriyorum uykuya oyle daliyor gecede uyaninca yataktan almiyorum uykusu dagiliyor diye alıştık birbirimze uyaninca artik ağlamak yerine tekmeliyor

Bende cok korkuyordum ama baktik memeden alinca hemen uyaniyor yatarken emziriyorum uykuya oyle daliyor gecede uyaninca yataktan almiyorum uykusu dagiliyor diye alıştık birbirimze uyaninca artik ağlamak yerine tekmeliyor
Zaten hep beni yiyorlar eşimde hiç bisi yok
Kan grubundan oluyormus bi haberde okumustum seninki tatlı gelmiş

Bende korkuyorum Yanımda yatırmaya tek beb olsam korkmamda abi gece geliyor yanımıza

Evet kan grubu alakalıymjs namissizlar

Bende korkuyorum Yanımda yatırmaya tek beb olsam korkmamda abi gece geliyor yanımıza

Evet kan grubu alakalıymjs namissizlar
Abi deli dolu yatiyordur olmaz tabi oglusunla uyu sen simdilik

Kız bende diyorum niye bebenin burnu tikayo soguktan olamaz, olabilir valla hakkisin..nemlendiriciyi actim geceden beri calisiyo insallah ise yarar

Ay bizimkinin burnu hiril hiril hava tutuyorum çekiyorum
Bizde nemlendirici yok buhar tutayım odasına
Dogalgazda tikio

Abi deli dolu yatiyordur olmaz tabi oglusunla uyu sen simdilik
Vallahi sorma ne deli dolu hatta
Valla sen gecedeki herkesin yatak değişimini görsen kim nerde sabahliyor belli değil
Aksam ben yatak odasında kızla beraberdim
Oglum yatağında eşim ayaktaydi
Ben salona geçtim soğuk diye sonra eşim yatak odasına gecti sonra beni oğlusun çağırdı yanına gittim kalktim geri
Sonra kalktım oğlan babasının yanında yatak odasında sonra sabah ben yatak odasına oğlanın Yanına gittim kocada salona kızın yanına geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…