Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hahahahah iyimiş kız ben yattigim yerden kalkiyorum hic gezinmiyorum tospik sagolsun salmıyor

Manikür gibi yaa ama ben beğendimm sadece bunu yapman icin tecrübe lazım ben yapa yapa ogrendim nasil ediliyo nasil keser diye etine değdimi duruyo ben cok memnunum baska rahat birşey yok çunku wee bebe tırnak makası aldım az daha etini kesiyodum zaten durmuyodu elleri az bi etine degdim kıyametini kopardı içim gitti sıçem bu işe dedim kocama dedim bundan al nekadarsa umurumda degil dedim mecbur du

Kız bende diyorum niye bebenin burnu tikayo soguktan olamaz, olabilir valla hakkisin..nemlendiriciyi actim geceden beri calisiyo insallah ise yarar

Sağlık ocağınaki doktor da bana bugün video izletti. Şırınga ile burnunu her 2 3 beslenme sonrası temizle dedi aslaa yapamam ben ya sen denedin mi. Dışarıdan bişi yok görünsede tıkanır onlar diyor

Kızlar sağlık ocağına gittim bugün. Doktor sağlığım.gov.tr de bir sürü bilgiler var oradan bakabilirsin dedi. Ek gıda süreci prematüre falan. Kusma içinde relaktaz önerdi. 7 kg olmuş minik 68 cm. Yarında 6. Ay aşısı yapılacak 3 tane birden yapılıyormuş yine ek gıdaya bir kaç gün ara vermeye karar verdim. Biraz midesi dinlensin sorma minik tadımlara devam edeceğim

Kızlar bugünde kakasında hafif ve çok az beyazlıklar vardı. Anne sütü alan çocuklarda yağı sindiremeyince oluyormuş sanırım bizde de mi öyle bir durum normal mi
Sweeticim ben bıraktım artık kaka takibini sana da tavsiye ederim eğer bir huzursuzluğu yoksa benmki en basından beri mukuslu ve beyaz puturler de ara ara oluyor. Dedim başlarım bu işe anayım ben kakalog olacak değilim yA dedim şimdi kakasını incelemiyorum artık pes ettim

Ek gıda için zaten emziriyosan sıkintı olmaz bebeğim emzirmeye devam

Maşallah minnoşa Bir sonraki doktor kontrolü ne zaman kuzum? Kusması için bir şey dedi mi? Ay ne çabuk geliyor şu aşı zamanları

195 TL ye buldum bakayım satıcı yorumlarını okuyup olmadı ondan alıcam inşallah becerebilirim..

Reactions: Jou
Sağlık ocağınaki doktor da bana bugün video izletti. Şırınga ile burnunu her 2 3 beslenme sonrası temizle dedi aslaa yapamam ben ya sen denedin mi. Dışarıdan bişi yok görünsede tıkanır onlar diyor
doktor videoları var da dediğin gibi sorun cesaret etmek Bizim doktor en son kontrolden çıkarlar bu hazır tüpler bar ya gifrer marka gibi onla yaptı. Ben nereye kadar içine koyuyoruz deyince kardeşime döndü sen teyze misin sen yap dedi

Yaaaa canımmm keşkee rizeden biriyle evlenseydim aramizda 1 saat vardı gelirdik giderdik birbirimize kızz

Keşke ya ne güzel olurdu valla kuzum
Ek gıda için zaten emziriyosan sıkintı olmaz bebeğim emzirmeye devam

Emmiyor kuzum bir ara emmeye başladı şimdi tamamiyle bıraktı
Maşallah minnoşa Bir sonraki doktor kontrolü ne zaman kuzum? Kusması için bir şey dedi mi? Ay ne çabuk geliyor şu aşı zamanları

24ünde gideceğim canım. Kusma için ek gıdaya geçtiğinde genelde olabiliyor dedi. Damla önerdi onlada geçmezse gavisconun tozu oluyormuş bebeklerde mamalarına koyuyormuşsun onu başlarız dedi.

Aynen ben asla cesaret edemem. Ben tırnağını keserken şekilden şekile giriyorum. Birde onu yapmakla uuyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…