Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hee ondan ekgıda pardon kuzum buara takip edemedim hayırlısı neyse o olsun gene kilosu orantilı almış gayet iyi

Hee ondan ekgıda pardon kuzum buara takip edemedim hayırlısı neyse o olsun gene kilosu orantilı almış gayet iyi

Yani en son kontrole gittiğimde 6.680di şimdi 7 biraz az almış kusmalar yüzünden. Ama iyi olunda alır kilo napalm.

Reactions: Jou
Yani en son kontrole gittiğimde 6.680di şimdi 7 biraz az almış kusmalar yüzünden. Ama iyi olunda alır kilo napalm.
Kusma dan sebep olduğunu kim dedi drum bana kusmakla bi ilgisi yok dedi benimkide hep kusar buzaman kilo 6aya kadar hızla düşer yavaş alirmış zaten benimkide buara hep yavaş alıyo pes ettim ben kilo işine

Kusma dan sebep olduğunu kim dedi drum bana kusmakla bi ilgisi yok dedi benimkide hep kusar buzaman kilo 6aya kadar hızla düşer yavaş alirmış zaten benimkide buara hep yavaş alıyo pes ettim ben kilo işine

Ben dedim :)) yoksa doktor falan kilo iyi dedi yavaş alır zaten artık dedi ama işte ana yüreği kız :))

Reactions: Jou
Bizimkinin bugün biri yeşil biri sarıydi 2 saat arayla sari kakada beyz beyaz küçük pütürlü ler vardi
Ay salalimmi ne yapalım kiz vallahi yedim kafayi
Hadi salalım ya ben şu bebelac gold dan sonra böyle oldum önce takmazdım
Ay benimkindede belirgin beyazlar vardi pütürlü
Bende ilk kez gördüm az az. Ama emen bebeklerde normalmiş
Guldürmeyi severimm canımm gülün siz ben dahada iyi tanırsan daha cok gülersin sweet iyi bilir

Bende bırakıyorum. Ya etmezdim ben hiç işte şu bebelac dan sonra tedirgin oldum

Sağlık ocağınaki doktor da bana bugün video izletti. Şırınga ile burnunu her 2 3 beslenme sonrası temizle dedi aslaa yapamam ben ya sen denedin mi. Dışarıdan bişi yok görünsede tıkanır onlar diyor
Ben de asla yapamam şiringayla ,gecer diye bekleyecen heralde,tuzlu sprey aldim bi de otribebe

Kız bende diyorum niye bebenin burnu tikayo soguktan olamaz, olabilir valla hakkisin..nemlendiriciyi actim geceden beri calisiyo insallah ise yarar
Ya bizimkide tıkanık aynı şekilde. Oda 26 derece gösteriyo ama nem 71falan. İdeali 40-60tı galiba. Nasıl düşürcez bu nemi

Off ne güzel bizim de kombi yanıyor. Yatak odası en soğuk yer ısınmıyor 20-22 derece. Bir de ısıtıcı açıyorum 23-24 e çıkarıyorum

Bu yatak odaları neden ısınmaz anlamış değilim bizimde en soğuk yer yatak odası kalorifer yansa dahi asla ısınmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…