Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Abooo benim nem makinesi boşuna çalisiyo desene..kiz bu bebe uşuttu heralde,bizim ev sicak bazen disari cikiyo aksam ustu dengesizlik oldu herhalde
Dışarda hava dengesiz ya ondan da oluyo biz de sık çıkarıyoruz hava alsın diye de üşüyolar heralde

Bu yatak odaları neden ısınmaz anlamış değilim bizimde en soğuk yer yatak odası kalorifer yansa dahi asla ısınmaz
Aynen 4 senedir donuyorum her kış en yüksekte yak yine aynı. Tesisat en son buraya geliyormuş ondanmış
Bacim dusurmek mi gerekiyo,cikarmak mi gerekiyo nemi şaşkın oldum iyice yaa,napayim nem makinesini kapatayim mi
O düşürecek sen çıkaracan 50 olması ideal
Havalandırıyorım aslında sık sık ama 68e indi ancak ne nem varmış ya. Cihaz bozuk değildir herhalde Xiaomininki yeni de aldık daha
Maşallah evde çamaşır falan kurutmak da artırıyormuş nemi. Sanmıyorum ya pencere önüne koy başka yerlerde dene bi

Evde kurutmuyorum da ama bi deniyim başka yerlerde. Havalandırmayı artırcaz mecbur

MC06 kuzu ya mustelanin konak şampuanını kullanmıştın demi sen önermiştin. Bi konak önleyici var bide konak bakım seti diyor. İkisi aynı mı anlamadım

Kizlar ya sizin bebeler ellerini tanımaya çalışıyormu böyle uzatip ön arka cevirip izliyorlarmi? Benimki hic yapmiyor eller hep agzinda ellerin nerde ellerin nerde diyorum tepki yok erkenmi daha dicem ama kuzenimin oglu iki elinide uzatip inceliyor oda 5 aylık epeydir yapiyor bunu

Şanslısın benim de yakın tanıdık baktı oğluma kızıma da bakacakti kızı ise gjrmjs toruna bakcakmis şimdi bakiiici bakcaz da kime guvencez

Şanslısın benim de yakın tanıdık baktı oğluma kızıma da bakacakti kızı ise gjrmjs toruna bakcakmis şimdi bakiiici bakcaz da kime guvencez
Ya evet zamanında az kaldı yine tanıdık aracılığıyla referanslı biri olur inşallah için rahat edecek şekilde.bende birakacam ama etraftaki şu ayy nasıl bırakacaksın yazık bla bla bla tepkileri çok canımı sıkıyor.

Kiz ellerin nerdeyi nerden bilsin bebe işte diyosunya ellerini agzina goturuyo diye,bu aslinda ikinci aşama..ilk aşamayi yapmadan direk agzina goturmeye başlamiş senin minik.peki seni elliyo mu emerken,mesela parmagini tutuyo mu felan?

Benimki de öyle gözünün önüne getirip incelemiyor sadece hop ağza götürüyor. Ben kendi elimi tutuyorum önüne o zaman inceliyor parmaklarımı tutuyor dokunuyor ama kendi eline yapmıyor

Iki elini birleştiriyor havaya kaldırıyor bakıyor inceliyor. Dün yeğenim koluna bileklik yaptı taktı onu farketti hemen inceledi baya. Ellerin nerdeyi bilmez tabi

Iki elini birleştiriyor havaya kaldırıyor bakıyor inceliyor. Dün yeğenim koluna bileklik yaptı taktı onu farketti hemen inceledi baya. Ellerin nerdeyi bilmez tabi
Benimki yapmiyor kuzum ya hep agzinda hic incelemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…