Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimki de öyle gözünün önüne getirip incelemiyor sadece hop ağza götürüyor. Ben kendi elimi tutuyorum önüne o zaman inceliyor parmaklarımı tutuyor dokunuyor ama kendi eline yapmıyor
Aynen beninde ellerimi o sekilde yapiyor ama kendi elini tanimaya calismiyor ya uzuluyorum bileklikmi alsak ki

canım sen şu uzaktan ölçenlerle mi ölçüyosun. kafadan demişsin ya ondan soruyorum. uzaktan ölçenler hep yanlış ölçüyor. kulaktan yada en iyisi koltuk altından yada popodan ölçen digitallere güvenmek gerekiyor. 35 derecenin altı zaten hipotermi.

Evet onlari yapiyor hatta arada cimcikliyor bile süt gelsin diye ama kendi elini hic ayirt etmeye calismayisi beni tedirgin ediyor

Aynen kızılötesi kullaniyorum canim koltuk altindan da var eski usül onunla ölceyim olmadi artık

benimki yeni yeni emerken ellerine bakmaya, incelemeye başladı. bi yandan emiyo, bi yandan döndürüyo döndürüyo ellerine bakıyor var bence daha bikaç haftası.
Insallah canım ya

Evet onlari yapiyor hatta arada cimcikliyor bile süt gelsin diye ama kendi elini hic ayirt etmeye calismayisi beni tedirgin ediyor
Bak sana bisey anlatayim,benim kizim 6 aylikti surunmeye başladi baya bi sure de surundu,hatta hic emeklemiyodu.sonra 8.aya gelmeden kendi kendine ayaga kalkti,10 aylikken siraliyodu kanepede.yani hic emeklemeden yurudu:))

Hadi ya mantıklı olabilir

Gugubi kızzz guguu sen goon mu alıyodun aliyosan kaç kilo senin bebe hangi beden alıyosun benimki 6.7 kilo

Ay o olmazsa olmaz zaten
Banada oğlumda dediler
Simdide diyorlar
Çalışmayan arkadaşlarım ben çocuğumu kendim büyütmek istiyorum diyor
El.kadar bebeyi nasıl bırakcan sensiz.duramaz.annesinj ister
Anne gibi kimse bakamaz
Ne kadar geliyorsa o kadR gider evin kira değil sonuçta
Gibi gibi gibi gibi
Bende keyfimden çalışmıyorum ya da keyfimden çalışmak istiyorum insanların yorumları hiç bitmiyor

Salalim vallahi bizimki yine kaka yapmış arkaya doğru onu hallettim simdi uykuya geçti
Uykum var benimde feci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…