Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bak sana bisey anlatayim,benim kizim 6 aylikti surunmeye başladi baya bi sure de surundu,hatta hic emeklemiyodu.sonra 8.aya gelmeden kendi kendine ayaga kalkti,10 aylikken siraliyodu kanepede.yani hic emeklemeden yurudu:))
Ooo maşallah ona darısı başıma ozaman

Aynen beninde ellerimi o sekilde yapiyor ama kendi elini tanimaya calismiyor ya uzuluyorum bileklikmi alsak ki
Yok be bence yaparlar daha ya da belki yapmazlar hiç. Stres yapma kuzum hepsinin gelişimi başka başka olacak aynı zamanda doğsalar bile. Sen dur kimisi dikelirken adımlarken kimisi sürünmeyecek bile belki de. Yani çok ciddi gecikmeler olmadığı sürece panik olmayalım
Gugubi kızzz guguu sen goon mu alıyodun aliyosan kaç kilo senin bebe hangi beden alıyosun benimki 6.7 kilo
Yeess ben gooncuyum 2 hafta önce 6900dük 3 no kullanıyorum. Ama yarım paketim var 4e geçeceğim haftaya. 3 şu an tam ama lastikler iz yapmaya başladı ben hiç rahat edemiyorum geniş geniş taksın 4 iyi gelecek. 6700se küçük paket alacaksan 3 büyük paket alırım diyorsan 4 al bence
Aayyy herkes bi karışmasa keşke. Biz de düşünüyoruz heralde çocuğumuzu, gece uykusuzluğun üstüne işe git akşam gel evin işine bak canımıza kastımız var sanki de. Hem dediğin gibi keyfi de çalışıyor olabiliriz kime neymiş.

Kuçük paket sıkıyomu kız ne farkı var

Aynen öyle durmazlar kuzumn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…