Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimki de öyleydi valla nolduysa 4 5 günde oldu tok olsa bile alıyor uykuya geçerken veriyorum genelde. Vermeye devam et alır bence

Uyuturken veriyordum alıyordu hemen. Parmağını emmeye başladıktan sonra hem memeyi hem emziği istemiyor artık kuzum. Uykusu varken verdiğimde çiğnemeye başladığı için bu sefer uykusu da kaçıyor :)

Uyuturken veriyordum alıyordu hemen. Parmağını emmeye başladıktan sonra hem memeyi hem emziği istemiyor artık kuzum. Uykusu varken verdiğimde çiğnemeye başladığı için bu sefer uykusu da kaçıyor :)
Offf benimki de parmak emmeyi sıklaştırdığından beri alıyor bak emziği

Kızlar emzirmeyi bıraktıgımız zaman gogusler eski haline gelir mi ya cok yumus yumus sarkıyor neredeyse sütten dolayı eski halini o kadar ozledim kii

Bencede kuzu aralarında anlaşıyorlar galiba
Hazır ol 3 yolda.olabilir
Offf hazır değilim tam banyo yaptırdım kat kat giydirdim ııh dedi ulen noluyo kaka mı yaptın dedim baktım yapmış saniyeler içinde biraz da zıbına çıkmış yıkıldım zıbını değiştirmek için tabi soyundurdum geri böylesine hazır değilim belim kırıldı valla üst giydirip çıkarmaktan yaz iyiydi valla yaa

Bende öyle vallahi
Mutfakta beni izledi.bisiler yedim humana yaptim onuda.oyun halisina koydum totosu öperken geldi.koku hemen altını degistirdim aynı sırta gelmiş.soy bezi bağla.ustune örtü örtü kiyafet getir giydir derken bende bittim
Yaz cok iyiyiydi

Haklisin canim tesekkur ederim

Kızlar emzirmeyi bıraktıgımız zaman gogusler eski haline gelir mi ya cok yumus yumus sarkıyor neredeyse sütten dolayı eski halini o kadar ozledim kii
Kahkaha attim kız hic umutlu degilim o konuda 90 lık nineler gibi oldum buruş buruş ve sarkık

Kizlar havalar soğuduğundan beri gece hiç banyo yaptırmadim ama bugün yaptirmak istiyorum üşütmez dimi ?

Kizlar havalar soğuduğundan beri gece hiç banyo yaptırmadim ama bugün yaptirmak istiyorum üşütmez dimi ?

Bebekler banyo yapınca üşütmezmiş tam tersi hatta hasta olduğunda daha iyi gelirmiş instgramda okudum. Burada baya hava soğudu ama ben gün aşırı yaptırmaya devam ediyorum banyodan sonra penye beresini takıp 1 saat somra çıkarıyorum tek fark olarak

Ben bere almadim henuz kuzum elektrikli soba calistiriyorum biraz oda ısısını yukseltiyorum genelde gunduz aldiriyorum ama bahsettim ya size kolumun agrisindan asla tutamiyorum o yuzden esimin gelmesi lazim onu bekliycem aldirmak icin artik agri yasam kalitemi etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…