Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Petekler daha yanmıyor kuzum ya yoksa kışın yapıom onu hep. Ketıl çalıştırıoz işte gece fln ara ara . Bi gelse kullansak iyi olacak ya. Burnundan genzine indi balgamlı öksürüyor atamıyo bi . Balkanlar mı kız sen nerde yapıom kuzum

anneye saygı duymak içini rahatlatmak o kadar kolayken niye can sıkarlar bilmem ya benim çevremde de var malesef

Kizlar havalar soğuduğundan beri gece hiç banyo yaptırmadim ama bugün yaptirmak istiyorum üşütmez dimi ?
Ben yaptırıyorum çok 3 4 günde bir. Valla ben salonda klima açıp orda hallediyorum. Isıtıcıyı banyoya koyuyordum ordan yatak odasına geçerken illa üşüyordu titriyordu. Şimdi iyi oldu böyle
İğne aylık olan bişe mi nasıl ki ya bi de hormonlara fln zarar verirse
3 aylık sanırım bilmiyorum ki bende tam

Evet odada halletmek en guzeli

Bendekide hastane çıkışındaki takımdan ancs oldu bere okadar büyük yapmışlar :) etkilemez mi ağrı ya bende taşıyorum diye sürekli boyun fıtığımın iyice arttığını hissediyorum

Kızlar sizde sivilce çıktı mı yüzüm hep sivilceyle doldu ya

Bendekide hastane çıkışındaki takımdan ancs oldu bere okadar büyük yapmışlar :) etkilemez mi ağrı ya bende taşıyorum diye sürekli boyun fıtığımın iyice arttığını hissediyorum
Ben simdi denedim hastane cikisindaki bereyi kız bu tospiğin kafa çok büyümüş olmadi

Ay bu cocuk bugun hic uyumadiii, uyuyakaliyo koyuyorum vink kalkiyo yine

Bende ondan bıraktım yani bakalım.yarın aşımız var bide bakarlar kiloya
Bizimde yarin asi var, 4. Ay asisi mi senn de jou?? cok korkuyorum ben cocugumun canini aciticaklar diye ya
Kuçük paket sıkıyomu kız ne farkı var
Primada kac numara kullaniyosunuz bnmki 6700 kilo civari premiumcare 2 numara kullaniyorum hala, molfix ve sleepy 3, molfixin 3 numarasi biraz kck gibi oluyo ama

Reactions: Jou
Ay bu cocuk bugun hic uyumadiii, uyuyakaliyo koyuyorum vink kalkiyo yine
Benimkide yaa uyuyo tam koyuyorum 5 dk sonra başladı uyanmaya artik öldüm bugün
Bizimde yarin asi var, 4. Ay asisi mi senn de jou?? cok korkuyorum ben cocugumun canini aciticaklar diye ya
Eevtt cano 4ayın aşısı bilmiyom yanii modum hiç iyi değill dunyadan habersiz yavrumm
Primada kac numara kullaniyosunuz bnmki 6700 kilo civari premiumcare 2 numara kullaniyorum hala, molfix ve sleepy 3, molfixin 3 numarasi biraz kck gibi oluyo ama

MC06 kuzu ya mustelanin konak şampuanını kullanmıştın demi sen önermiştin. Bi konak önleyici var bide konak bakım seti diyor. İkisi aynı mı anlamadım
Konak önleyici yenidoğan köpük şampuan kullandım canım.Ama her banyo öncesi zeytinyağı ile saçlarını konak taragıyla da taradım.

Molfix 4 numara kullanıyroum canım aynıymış kiloları.Prima gereksiz pahalı.

kuzu uyurken kessene daha rahat edersin

Benimkide yaa uyuyo tam koyuyorum 5 dk sonra başladı uyanmaya artik öldüm bugün

Eevtt cano 4ayın aşısı bilmiyom yanii modum hiç iyi değill dunyadan habersiz yavrumm
Delirdi cocuklar bu ara, uyku gerilemesi mi vardi bu ay
Molfix 4 numara kullanıyroum canım aynıymış kiloları.Prima gereksiz pahalı.
Molfix 3 kucuk artik dimi, bende de var diye zorla kullabiyorum, eni oluyo ama boyu olmuyo

Kizlar bebislerinize bes yaptirdinizmi? Bu ara cok dusunuyorum yaptirmayi ama içerigi hakkında bilgim yok bankayada gidemiyorum bilginiz varmi konu hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…