Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Konak önleyici yenidoğan köpük şampuan kullandım canım.Ama her banyo öncesi zeytinyağı ile saçlarını konak taragıyla da taradım.
Ya benimkini temizledik bi kere önleri arkalarda vardı geçmedi bi türlü. Bide ben yapamıyorum tam annemle denk gelmedik yağlayıp yapmayı. Alıyım bende şampuandan geçer umarım

Kizlar havalar soğuduğundan beri gece hiç banyo yaptırmadim ama bugün yaptirmak istiyorum üşütmez dimi ?
Ben her akşam yaptırıyorum cok şükür bir sikinti olmuyor. Gece uykusu icin de rutini oldu.
Kizlar bebislerinize bes yaptirdinizmi? Bu ara cok dusunuyorum yaptirmayi ama içerigi hakkında bilgim yok bankayada gidemiyorum bilginiz varmi konu hakkında
Ben 15 günlükken Anadolu hayattan yaptırdım. İnternetten inceleyebilirsin sigorta şirketlerinin sitelerine girip.

8500 gr olduk 3 numara gayet rahat oluyor premium care.

Ya benimkini temizledik bi kere önleri arkalarda vardı geçmedi bi türlü. Bide ben yapamıyorum tam annemle denk gelmedik yağlayıp yapmayı. Alıyım bende şampuandan geçer umarım
Konak onleyici sampuan ben de kullaniyorum mustelanin ama konaklari gecirmiyo
Bzm btn kafanin ustunde vardi, cok kalin degildi ama vardi baya, zeytinyagladm bir iki sefer, yikadm sonra ama taramaya kiyamadim o tarak sert geldi bana, sonra her gun emzirirken fln tirtiklayip soydm kucuk kucuk, ama yapisik degillerdi yani tirnagin ucunla ittirinca cikiyodu yumusak, acimadi o yuzden farketmiyodu bile

Kızlar emzirmeyi bıraktıgımız zaman gogusler eski haline gelir mi ya cok yumus yumus sarkıyor neredeyse sütten dolayı eski halini o kadar ozledim kii
Reformera başladım ben. Önce göt göbek toparlasın dedim. Hoca göğüsler de farkedilir şekilde toparlayacak dedi. Umarım haklı çıkar.

12ye kadar gel dedi hemsire iste, aslinda doktorumuzda yaptiricaktim ama yarin izinliymis, saglik ocagnda yaptircm bende
Ben tek gidemiceğim için 4bucukta gidicem kocamla biraz uzak bana tenha yerde oturuyorum yollar biraz bozuk elektirk direkleri toprak altına koyuyolar

Ben tek gidemiceğim için 4bucukta gidicem kocamla biraz uzak bana tenha yerde oturuyorum yollar biraz bozuk elektirk direkleri toprak altına koyuyolar
Anaam tek gidilmez o zmn evet beraber gidin ne olur ne olmaz

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…