Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben her akşam yaptırıyorum cok şükür bir sikinti olmuyor. Gece uykusu icin de rutini oldu.

Ben 15 günlükken Anadolu hayattan yaptırdım. İnternetten inceleyebilirsin sigorta şirketlerinin sitelerine girip.
Tesekkur ederim

Ayy annemde öyle yapıyor tırnağıyla zaten kalkmış diye de ben korkuyorum dokunamıyorum bile bıngıldak kısmına
Reformera başladım ben. Önce göt göbek toparlasın dedim. Hoca göğüsler de farkedilir şekilde toparlayacak dedi. Umarım haklı çıkar.
Anaaam o neymiş bakıyım hemen helal olsun onu yapana

Kizlar bebislerinize bes yaptirdinizmi? Bu ara cok dusunuyorum yaptirmayi ama içerigi hakkında bilgim yok bankayada gidemiyorum bilginiz varmi konu hakkında

Bebise yaptırmadım ama oglum 6 aylıkken yaptırmaya başladım hepinizin aklında olsun altın hesabı yapın kızlar
Ben ogluma tl 3 sene Boyunca aynı parayı yatırdım

Valla ben benimkine beyazlamış diyordum seninkinin yanında hiç

Evet kuzu bizimkide öyle hatta sıvı akıyor arada atleti sarı leke oluyor sonra kuruyor geri. Bazılarından yeşil akıntı falan da oluyormuş
Kız bu gün götürdüm doktora diş çıkarıyor vede üst dişleri de erken gelicek dedi perişan oldu kuzum

Bide konaklarla beraber saclar da cikiyo bi miktar, keltos kaldi cocugum simdi yenileri cikiyo iste, ne kadar erken yolarsan o kadar iyi
Ay benim miz 2 Ay önce keldi
Huysuz diye saçlarını kestirmedik
Sonra 4 aylik fotosu kötü çıkmasın dedim
Sonra abisinin d günü dedim
Suan saçlarını ne güzel ama kesilcek havada soğudu geç kaldik

Bide konaklarla beraber saclar da cikiyo bi miktar, keltos kaldi cocugum simdi yenileri cikiyo iste, ne kadar erken yolarsan o kadar iyi
Zaten keltoş iyice kel olacak demek
Kız bu gün götürdüm doktora diş çıkarıyor vede üst dişleri de erken gelicek dedi perişan oldu kuzum
Oyy kuzum benim yaaa. Zeytinyağı karanfil kürü var çok iyi geliyormuş diş döneminde sürüyormuşsun. Bir de hindistan cevizi yağı diyorlar

Kizlar bebislerinize bes yaptirdinizmi? Bu ara cok dusunuyorum yaptirmayi ama içerigi hakkında bilgim yok bankayada gidemiyorum bilginiz varmi konu hakkında
Ben çocuğuma niyet diyerek 2016da evlenince başlamıştım canım. O zamandan beri her ay yatırıyorum yıldan yıla artırdım şu an aylık 400 yatırıyorum. Hatta takılan altınları da toplu ödeme olarak yatırcam. Devlet %30 veriyor. Toplu yatırdığıma da %30 verecek. Altın fonundalr ve çok güzel arttı. Ben girdiğimde avivasaydı şimdi agesa oldu

Ayy cok guzel yapmissin bende yapicam ya cok istiyorum

Bebise yaptırmadım ama oglum 6 aylıkken yaptırmaya başladım hepinizin aklında olsun altın hesabı yapın kızlar
Ben ogluma tl 3 sene Boyunca aynı parayı yatırdım
Altin hesabi normal dimi sigorta degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…