Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet anadolu hayat emeklilik baktım simdi internetten ama devlet nekadar katki veriyor avantajlari neler detayli ogrenmek istiyorum ya
Buradan direk link vermek istemedim satis reklam vs ye girip de banlanmayayim Anadolu hayat çocuğum icin bes yazın Google a. Çıkan sayfada avantajlarını anlatıyor. Gerekirse çağrı merkezini arayın cok güzel ayrıntılı anlatıyorlar kafanızdaki soruları da sorarsanız cevaplarlar.

Sağlık ocağınaki doktor da bana bugün video izletti. Şırınga ile burnunu her 2 3 beslenme sonrası temizle dedi aslaa yapamam ben ya sen denedin mi. Dışarıdan bişi yok görünsede tıkanır onlar diyor
Bende şırıngayla temizliyorum ilk zamanlar yan yatırıp yapıyordum şimdi kucağımda 45 derece açıyla sıkıyorum ağzından burnundan akıyor ağlamıyor sırtına vuruyorum siliyorum akanları baya çıkıyor

Yapıyor canm benim oğlan hatta oyuncağı tutup ağzına götürüyor uzanuyorda ellerini tutup yüzüne dokundur herşeyi ellet avuç içlerini açtır ben hep öyle yaptım meme emerken bile cici yapıyor sürekli sever göğsümü uykuya dalana kadar

Ay benim miz 2 Ay önce keldi
Huysuz diye saçlarını kestirmedik
Sonra 4 aylik fotosu kötü çıkmasın dedim
Sonra abisinin d günü dedim
Suan saçlarını ne güzel ama kesilcek havada soğudu geç kaldik
Biz de kestirmedik, kestirmicemde sadece konaklari ayiklarken dokulduler iste, simdi yenileri cikiyo
Zaten keltoş iyice kel olacak demek

Oyy kuzum benim yaaa. Zeytinyağı karanfil kürü var çok iyi geliyormuş diş döneminde sürüyormuşsun. Bir de hindistan cevizi yağı diyorlar
Yasasin keltos bebeler

Yaaa yesunlerr yarım çay bardagı zeytinyağla 7 8 tane karanfili koy 5 gün beklet her fırsatta diş etlerine sür cano benim hazırda bekliyo

Kiz niye uyumadın sen ben tam kafayı koydum Güneş uyandı
Almira ayaktAmi yoksa

Reactions: Jou
Kiz niye uyumadın sen ben tam kafayı koydum Güneş uyandı
Almira ayaktAmi yoksa
Kucagımda salliyorum memede biraz gec oldu nedense uyumadı 9dan beri huysuzdu bugün epeyy 11 den beri sallıyorum kucagımda belim koptu ama uyudu iyice bayılsın diye bekliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…