Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kucagımda salliyorum memede biraz gec oldu nesende uyumadı 9dan beri huysuzdu bugün epeyy 11 den beri sallıyorum kucagımda belim koptu ana uyudu iyice bayılsın diye bekliyorum

Bende gunduzleri öyle yapıyorum
Uyuyamayinca çok hırçın oluyorlar
Şimdi memede keyif yapıyor acayip uyku bastırdı hava iyi bugün salonda yatmicM yatağa geldik tam.kafayi vurdum uyuyacam uyandi:)

Reactions: Jou
Bende gunduzleri öyle yapıyorum
Uyuyamayinca çok hırçın oluyorlar
Şimdi memede keyif yapıyor acayip uyku bastırdı hava iyi bugün salonda yatmicM yatağa geldik tam.kafayi vurdum uyuyacam uyandi:)
Bizimkide oyle sabah beri hiç durmadı ağlamak zırlamakk heee heee diyo bana uyumayacam anne gibi tam koyuyorum yatağa pesimden aglıyo artık oldüm anamm

fridabaci aha bu arkadaşa doktor çıkıyor demiş tam net değil ama
Bu benimki foto da tam beyazlığı çıkmamış
Aha benimkininde böyle

Cok huysuz bugün

Eki Görüntüle 3146795

YunSev
Bu da jou nun kızı daha beyaz belli

Reactions: Jou
Ben de aynı durumdayım. Galerim kaka resmi dolu..
Nebülizatörü bize doktor yazmıştı, az bir ücretle eczaneden almıştık. Çok para vermeyin bence, bir sorun doktorunuza isterseniz. Hepsi aynı işi görüyor çünkü bir farkları yok

Bizimki ellerini birbirine kenetliyor, kendi elini tutuyor yani. Oyuncaklara uzanma ya da herhangi bir şeye uzanma bizde de yok henüz. Meme emerken tutabilirse eger mememi, elimi ya da saçımı tutuyor ama onun harici bir şeyleri almaya çok hevessiz. Kızım atılırdi alicam diye.

Bu arada bizim bebisler ayni gun mu dogdu, biz 5 haziran
Ay inşallah surekli deniyorum yok
Kucakta suan
Bazı bebekler almıyor ya.. Ben recele batırdım minnacik, düşünün ki onu bile almadı. Kızımda almamıştı. Ben de almamışım. Göktürk de almıyor inatla:)

Ay çok inatçı bu bebeler
Vallahi hayat kurtarır ama yok yani
Gözlerim gidi gidi veriyor şu kız uyusa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…