Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Zaten keltoş iyice kel olacak demek

Oyy kuzum benim yaaa. Zeytinyağı karanfil kürü var çok iyi geliyormuş diş döneminde sürüyormuşsun. Bir de hindistan cevizi yağı diyorlar
Cesaret edemem ya çok küçük daha nasıl veriyim tetagil alcaktım doktor önermedi anestezi etkisi yapıyor Muş kesinlikle sürme dedi küçük daha bebeğin dedi

Vay helal olsun ben yapamam asla

Tekirdağdayım kuzu ben buralar soğudu kombi yanıyor bizimde öyle şimdi kalktım temizledim burnunu rahatladı uyudu. Daha sık temizlemek lazım inşallah çabuk gelirde açılır kuzunun burnu

Bizim 10 haziran canim

Kuzum hepsini yapiyor benimkide sadece kendi elini incelemiyor uzatip memedeyken oksuyor parmaklarmi tutuyor yuzumu oksuyor oyuncaklarida tutuyor

AA nasıl bişe bu canım sen yaptın mı bilgi versene biraz ya
Canım daha taktırmadım ama araştırdım.
3 yıl kesin koruma sağlıyormuş lokal anestezik iğne yapıp küçük bir kesi atılıyor çubuk özel tabancası ile kolun üst kısmına yerleştiriliyor.
Eğer çok büyük yan etki yaparsa veya 3 yıl içinde bebek istersen zaten çıkarılıyormuş. Yurtdışında daha yaygın, yan etkisi de diğerlerine göre daha az diye okumuştum.

Kuzum hepsini yapiyor benimkide sadece kendi elini incelemiyor uzatip memedeyken oksuyor parmaklarmi tutuyor yuzumu oksuyor oyuncaklarida tutuyor
O zaman gayet normal ellerinide inceler önce dış dünyaya adapte olsun hepsi farklı farklı gelişim göstericek büyüyorlar

Tekirdağdayım kuzu ben buralar soğudu kombi yanıyor bizimde öyle şimdi kalktım temizledim burnunu rahatladı uyudu. Daha sık temizlemek lazım inşallah çabuk gelirde açılır kuzunun burnu

Tekirdağ soguk olur vallahi
Benimkininde dolu hergun çekiyorum hava veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…