Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

10 dk mı neyse ben 20 dk gördüm hehehe
Gündüz 3 uyku yapıyoruz bi ara aksam uykusuna geçişte 8 buçuk 9 gb uyuyordu yarım saat sonra kalkiyor 11 12 e kadar ayaktaydi bu sıralar düzeldi nasıl düzeldi atıyorum 8 buçukta uyudu ya 1 SAAT SONRA Gozler kapalı ağlıyor sonrada memede 2 saat duruyor ondan sonra saat başı kalkiyor sabah 5 de gaz 6.da tekrar uyuma

İnsallah basarili olursun, bende dusunuyorum ama nasi olucak bilemedim, 6 aylik olunca mi veriliyo bu egitim, oncesinde erken mi oluyo acaba
5 aylıkken en uygun zaman diyor hep eğitmenler ve kitaplar. 4 ay atak ve uyku gerilemesi bitince diye galiba ama bizim haftaya sünnet olacak onun iyileşme süreci falan derken bir de sürekli evde olup düzen oturtmam lazım onun için hava da soğumuş olacak kasım sonu diye düşündüm.
Yaa tam olarak beni anlatmışsın. Çeşit çeşit mama biberon denedim asla almadı. Sadece anne sütü ve baya da bağımlı. Tek artım memede uyumaması galiba. Nasıl yapıcam bilmiyorum şu uyku olayını

Bi kere denedim mamayi ama bisi değişmedi haklısın bu sefer de gaz yapacak
Uyku egitimi ayyy gözümde büyüyor

Ben özlüyorum aslında emmesine kız gece 3 4 saat sonra emziriyorum ya dünyalar benim oluyo

Ay sünnet mi olacak pasa inşallah güzelce geçirirsiniz süreci kuzum

Bence çok güzel.memede uyumamasi en azından eşine paslarsin ben ayağa alıştığında bu yana gece eşime veriyorum gerçi.bjzimki ayakta uyusa bile 1 saat sonra meme.icin ağlıyor

Ben özlüyorum aslında emmesine kız gece 3 4 saat sonra emziriyorum ya dünyalar benim oluyo
Keşke bana da özlemek içim zaman tanısa oğluş
Eveeet 27 ekimde sünnet olacak geceleri nöbetleşe oluyor zaten, eşim sallıyor ben uyuyorum ağlayıp emmek isteyince getiriyor emzirip geri veriyorum böyle böyle bölük de olsa 3 4 saat uyumuş oluyorum.

Ay tabi ilk zamana göre iyiler şükürler olsun dediğin gibi ben de yemek yapıyorum 10dk ama daha fazlası yok hadi ya ocakta unutmakta kötü oluyo

5saate mi tamamlayın diyolar benim gibi bebesi gündüz uyumayan ne yapsın bacım keyfi yerindeyse sabah 45 öğleden sonra 45dk uyuyor başka da yok

Hhahaahah biraz zaman verse evettt orası oyle erkekler memeye düşkün

Kizlar bilen varsa acil cevap, goguslerimin alt kisimlari benek benek morarmis, kirmizi mor arasi bole garip bisey olmus kan oturmus gibi, ne ola ki bu? Son bikac gundur bir iki sefer sagdim ama dusuk ayarda sagdim cok da bsy cikmadi ztn 30cikti emdikten sonra, sut yokken sagdim diye mi oldu acaba

Mastit dicem ama onda böyle morarma olmuyor kızarıyor ağrıyor beze oluyor. Var mı eline gelen beze

Bak hele yerim onun sinirini
Benim kizda tam bir cadı saçlarımı çekiyor bide gülüyor abisi gb olmaz inşallah
Saçlarımla.oynayarak uyuyordu artık o uyuyana kadar kriz geçiriyordum
Hahah büyüsün sende onun saçlarıyla oynarsın bende oğlanın saçını kesmiycem uzasın

Mastit dicem ama onda böyle morarma olmuyor kızarıyor ağrıyor beze oluyor. Var mı eline gelen beze
Daha once sol tarafim 3 kez mastit olmustu ama ilk 2 ay mastit tehlikesi var diye biliyorum ben, sonra bebek guclu cekmeye baslayinca sorun olmuyo diye biliyodum, mastit gibi degil suan ama o tarafta bi hassasiyet de var sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…