Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Valla ben evde olsam bakardı herhalde ama kimse sorumluluk almak istemiyor bi nevi baglaniyorsun
Şart sözleşme bak benimki son dk yan çizdi
Annen olsun evet bencede için rahat eder

Benimki SAAT başı.memede ve sürekli duruyor koydum an agliyor bende mama versem mi en azından derin uyur

Valla ben evde olsam bakardı herhalde ama kimse sorumluluk almak istemiyor bi nevi baglaniyorsun
Şart sözleşme bak benimki son dk yan çizdi
Annen olsun evet bencede için rahat eder
Evde olsan zaten kendin bakarsın ki. Anne yada kv en iyisi de işte bizde yok o imkan malesef. Sen de bulursun inşallah içine sinen birini

1 saatı geçirmeyin diyor uzmanlar uyutmam 1 saat sürüyor

Aynen ya
Bende baktım 4.aydan sonra 2 saat ayakta kalabiliyorlar fakat gündüz uykusu 5.saat olacak ya onu tamamlayın diyorlar
Yani günde 3.kere uyutcM diyip bebeyi tekrar yatirmamazlik yapmayın diyorlar gerekirse 5 uyku yapıp o gündüz uykusunu 5 saate tamamlayın diyorlar
Bende eğer 13 e kadar az uyuduysa erken yatırıp son uykuyu en uzun tutmaya çalıyorum aslında 3 uyku 1.5 saat her biri mükemmel işte ama nerde yarım saat uyuyor kalkiyor bazen

İnsallah basarili olursun, bende dusunuyorum ama nasi olucak bilemedim, 6 aylik olunca mi veriliyo bu egitim, oncesinde erken mi oluyo acaba
Anne sutu alan bide memeye düşkun olan bebeklerde uyku egitimi cooook zor oluyo,mama alan bebekler daha yatkın oluyo.ek gida donemine gecince memeden uzaklaşir dusuncesi de yanliş,aksine daha fazla emmek istiyolar sanirim özluyolar:))

Kız bide benimki nasıl sinirli büyüyünce napcaz bu danayla bilmiyorum şimdiden dayak yiyoruz beyefendiden

Bak hele yerim onun sinirini
Benim kizda tam bir cadı saçlarımı çekiyor bide gülüyor abisi gb olmaz inşallah
Saçlarımla.oynayarak uyuyordu artık o uyuyana kadar kriz geçiriyordum

8olıyor canım biraz daha kolay olur belki şimdiye göre ne bileyim rahatlar heralde demi inşallah öyle olur yani

Olur olur simdi bile daha kolaylar eskiden yemek yiye.ezdim simdi ana kucağında eline bisiler veriyorum sallıyorum müzik açıyorum gülüyorum derken yemek yediriyor tabi 10 dk içinde bugün bi yandan yemek ısıtıyorum bir yandan su kaynatiyorum humana içim diye bi yemek bi humana bir öncekindede ocakta.suyu unutmuşum dibinde yakaladım

10dk yı gördü bu gözler o günden sonra hala kendime gelemedim bizimki 3 uyku 45 dk 45 dkbi olaeak uyuyor. gece uykusuna erken yatıyor ama gecede kalkıyor 2 3 saat arayla 4.30ta gaza kalkıyor 1 saat sonra uyuyor o sırada altını alıyorum ama gündüz uykusu olduğu halde uyuyamıyor

Canim senin baby gunduzleri 45 dk uyuyomuşya aslinda daha fazla uyumak istiyodur ama beceremiyodur.bebeklerin dongusu 45 dk ya,sen nasil uyuttuysan ayni şekilde devam ettirsen belki gunduz uykusunu alir

Benimki SAAT başı.memede ve sürekli duruyor koydum an agliyor bende mama versem mi en azından derin uyur
bence mama versen de gunes yine saat basi emmek isteyebilir. acliktan yapmiyor sanki. ama 1 kerelik deneyebilirsin mamayi yerse. gerci mamaya aliskin olmayinca bu sefer gaz sikintisi olur mu bilemedim.

atak bitene kadar bekleyip sonra uyku egitimine gecmek lazim sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…