Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar ya benim kız yatınca kafayı kaldırmaya çalışıyor bi kaç gündür yatmak istemiyor resmen orurtunca susuyor acaba zarar verirmi oturmak

Yaa kuzum bnm . Ayy çok zor be onlar İçin . Dediğin gibi tam ortak geldi bunlara.
Nice yıllara kuzum doğum gününmüş

Neler denedim neler. Ama bak aynı. Ağzında biberon konuşuyor seninki gibiçiğniyor konuşmaya devam en sonunda ağlama kapanış mamayı da her seferinde 150 lik yapıyorum içerse diye bak bugün içtiklerini yazıyım sana
00.00 40 cc
03.00 150 cc
09.00 20 cc
11.00 80 cc
14.00 hiç içmedi
16.00 150 cc (iş yerine gittik annem geldi en son açlık tabi içti)

Şimdi 19.00 u bekliyorum umudum var
Hangi uygılama bu canım bende indireyim
Google a atak haftası hesaplama yazıyorum hesaplıyor.com dan bakıyorum
İnsallah basarili olursun, bende dusunuyorum ama nasi olucak bilemedim, 6 aylik olunca mi veriliyo bu egitim, oncesinde erken mi oluyo acaba
Benim takip ettiğim danışman var 4.aydan sonra öneriyor. Yani 4.ay atağından sonra çünkü tüm uyku düzeni bozuluyor diyor
Pek indirim değil tane hesabına baktım pahalıya geliyor daha ucuza almıştım ben migrostan
Beyaz tenli misin?
Bende gördüm onu bi hesaplama yaptım migrostaki indirim daha hesaplı geliyo migrosa baktın mı hiç
Aynen şu an ebebekteki ucuza gelmiyor bende baktım da. Migros un 18 inde sondu 2 paket kalmış aldım hemen

Bense diyorum nasıl bitti

Evet bitanem kucak istiyo hep birşeyden memnun değil benim kiz arabada dururdu severdi geri geri atıyo kendini düşecek aşşağılara haberi yoh yemek bile edemedim kocam geldide yaptım yemek yedik
Oyy kıyamam. Valla artık büyüdükçe aşıdan sonra etkileniyorlar yavrum.

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…