Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ah canım ah malesef Hala gelişme yok
Son çare annem mart ayından itibaren bakarım dedi sende durumlar nasil
Annen olabilecekse en güzeli aslında karşı komşuya teklif ettim ben de umudum yoktu ama bakarım dedi küçük kızı da okula başlamış evde yalnızım artık dedi. Eğer vazgeçmezse şubata kadar

Canim bisi sorcam.sana gece uykusunda surekli memede kalmak istiyor mu ?
Bak 1 saat uğraştım kalktı 30 dk olmadan

Annen olabilecekse en güzeli aslında karşı komşuya teklif ettim ben de umudum yoktu ama bakarım dedi küçük kızı da okula başlamış evde yalnızım artık dedi. Eğer vazgeçmezse şubata kadar

Ay çok sevindim ya ins vazgeçmez
Bende alt komsuy soledim sıcak bakmadı

Ay çok sevindim ya ins vazgeçmez
Bende alt komsuy soledim sıcak bakmadı
Onlar için de çok güzel aslında evinde n çıkmadan iş yapmış olacaksın ama niye istemedi ki acaba ben de acaba sözleşme mi imzalatsam da vazgeçmese diyorum anneme dedim başladığında bir iki haftalığına gelsin de en azından birlikte bakarlar biraz

Bence ben beceremedim,tas gibi yogurt yapanlar varmis firinda
Darısı Başıma diyeyim o zaman
Yerim onu ya maşaallahh
Kuzum uyku sırasında evet bide uyutmak için ayağıma alıyorum ya ağlayıp direniyor
Evet uyku saatini atlayınca öyle oluyor canım uykusu var ama uyuyamıyor onu da sinirleniyor artist Bu bebeler Ya uykun varsa uyu dimi
Kiz evett oyle dedin oyle oldu
Sağlıkla büyüsün minik fasulye

Canim bisi sorcam.sana gece uykusunda surekli memede kalmak istiyor mu ?
Bak 1 saat uğraştım kalktı 30 dk olmadan
yok neyseki gece uykusu iyi. 1-2 gun oldu istisnalar. ama 9.30 dan once uyuduysa kesin kalkiyor. o yuzden 9.30 a kadar memeden ayirmiyorum. 1 saat filan kaliyo memede yatmadan mama verdiysem 1 kere, vermediysem 2 kere emziriyorum gece. 6.30-7de de uyanis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…