Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hahah büyüsün sende onun saçlarıyla oynarsın bende oğlanın saçını kesmiycem uzasın

Ay yok paşam saçlarına dokundurtmaz ama sen benimkine dokunuyorsun 6 senedir diyorum sen annesin ama diyor
Ay bennuzun saçlı oğlanlara bayılıyorum hep hevesim var koca sagolsun hep.kestirdi

5saate mi tamamlayın diyolar benim gibi bebesi gündüz uyumayan ne yapsın bacım keyfi yerindeyse sabah 45 öğleden sonra 45dk uyuyor başka da yok

He valla kiz öyle diyorlar eğer eksik uyursa gece uykusuna erken geçer bu yüzden gece kalkar diyorlar bide huzursuz olurmuş

He valla kiz öyle diyorlar eğer eksik uyursa gece uykusuna erken geçer bu yüzden gece kalkar diyorlar bide huzursuz olurmuş
7 8arası uyuyo akşam aynen erken. Aya göre verdikleri saatler var ya 3kez günde o saatlerde uyutmayı da denedim ama uyumadı ben de pes ettim

7 8arası uyuyo akşam aynen erken. Aya göre verdikleri saatler var ya 3kez günde o saatlerde uyutmayı da denedim ama uyumadı ben de pes ettim

Bende onu denedim kuzu ama kalkma yatma saati değişiyor bende 1.5 2 saat ayakta tutmaya çalışıyorum
Çünkü bazen 8 de bazen 6 da.kalkiyo veledim

Ben kullandım canım sevmedik bitsin diye bekledik valla bide şimdi kat kat giydiriyoruz ya her seferinde tamamen soyup bez değişmek zor olur o yüzden bidaha kullanmam ben
Ben her bezde çıkarıyorum altını komple ben çıkarmasamda kendi zaten çıkarıyor
Ben benimkine pıt yapsam uyanır o pıt bana sen istedin al sana pat olur
Ahahahah ay çok güldüm ya
Külot bez bence zorluk bütün kıyafeti çıkar bezi giydir geriye kıyafetleri giydir ablam hiç memnun kalmamıştı
Ben her seferinde çıkarıyorum o zaman bana sorun olmayabilir
Ben dedim bunu denedim ben komple uyandı benimki ben bi şeyi yanlış yapıyorum uyku konusunda ama neyi
Offf uyanmaya ne meraklılar

Ben her bezde çıkarıyorum altını komple ben çıkarmasamda kendi zaten çıkarıyor

Ahahahah ay çok güldüm ya

Ben her seferinde çıkarıyorum o zaman bana sorun olmayabilir

Offf uyanmaya ne meraklılar
Ben pijamasının paçasını çorabın içine sokuyorum öyle biraz daha uğraştırıyo çıkarmaya çalışırken değişmiş oluyorum bezini sorma ya bi şey olsada uyansak diye bekliyolar

Kızlar yoğurt denemesi bebemde ters tepti
Yedikten 1 saat sonra baya duraksayarak kustu sonra bir süre sonra yeniden kustu sürekli boğazına geliyordu zaten yutuyodu en son çıkarıverdi..
Büyük ihtimalle mide asidini yükseltti. Bir süre sadece mama ile devam etmeyi düşünüyorum kendine gelsin midesi toparlansın en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…