Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
He valla kiz öyle diyorlar eğer eksik uyursa gece uykusuna erken geçer bu yüzden gece kalkar diyorlar bide huzursuz olurmuş
En kötusu eger 45 dk dongusunu kirmayi başaramazsa 1,5 yaşindaki cocuk her saat başi yani her dondude kalkip emiyo..inan ki kabus gibi.
Ben gunduzleri hamakta yatiriyom 45 dk olmadan once odasina gidiyorum hafif salliyorum,o kipirdaniyo sonra devam ediyo..boylelikle bir bucuk saat kesin uyuyo

Canim senin baby gunduzleri 45 dk uyuyomuşya aslinda daha fazla uyumak istiyodur ama beceremiyodur.bebeklerin dongusu 45 dk ya,sen nasil uyuttuysan ayni şekilde devam ettirsen belki gunduz uykusunu alir
Yok canm bende döngü diye düşündüm ama değil doğduğundn beri aynı gece uykusunu erken yatıp uzun uyuduğu için gündüz az uyuyor uyku toplam saatini tamamlıyor 6.5 ta yatıyor gece uykusuna sabah 7de kalkıyor

Halime şükrettim güneş zor bir bebek topiğin en zoru olabilir meme kurdu

6.5 tan sonra hep uyuyosa masallah.ama benim bildigim 45 dk yi 10 dakika bile olsa geçkin uyumasi..
Canm tabi okudugumuz kaynaklar makaleler farkli olabiliyo,her telden bi ses:))

X
6.5 tan sonra hep uyuyosa masallah.ama benim bildigim 45 dk yi 10 dakika bile olsa geçkin uyumasi..
Aksam 6.5 sabah 7 mi maşallah kız

Kizlar alerjik bebisleri olan bakabilir aşçı anne diye bi sayfa almayi dusunuyorum belki sizde denemek istersiniz

Eklentiler

• Screenshot_20221020-221718_A Anne.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20221020-221700_A Anne.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 25
Kız kimdi 45 dk uyuyor diyen şimdi gördüm bunu
Eki Görüntüle 3148547
Benim 45 dk olan ama bizim gece uykularımız uzun 4. Ayı doldırduktan sonra uzaması gerekiyor gece uykusun yatış saatini 8e çekince şuan 45 dk normal sayılıyormuş 45 dk altı için uykuya döndürmeyi denemeliymilim 45 dk daha uyku eğitmeni dediydi

11.e kadar uyuyor sonra emmeye kalkıyor gözünü açmadan bi sonraki kalkış 2 4 7 ama gözlerini açmıyor mıkırdanıyor 4te gazdan bazen uyanıyor ama uykuya dönüyor

Ay 45.dk dongusude mi var abowwww

Canım zaten çok erken bosuna demiyolar 6 ay oldumu verin

Benim takip ettiğim danışman var 4.aydan sonra öneriyor. Yani 4.ay atağından sonra çünkü tüm uyku düzeni bozuluyor diyor
Ben daha gunduz uykularini oturtamadm egitime nasi gecim zaten 4 aylik da olduk duzeltemedigim uyku bozuldu bide
Beyaz tenli misin?
Evet ondan mi oluyomus
Evet bitanem kucak istiyo hep birşeyden memnun değil benim kiz arabada dururdu severdi geri geri atıyo kendini düşecek aşşağılara haberi yoh yemek bile edemedim kocam geldide yaptım yemek yedik
Ya bnmki bugun 3 kere kaka yapti, asidan mi olduki sende de var mi?
bide sari yapiyo, mamadan yesil oluyodu kaka nasi sari oldu anlamadm bikac gundur sari yapiyo

Bu arada külot bez deneyen var mı kullanışlı mı?
Ben yanlislikla 6 paket kilot bez almisim henuz denemedim ama
Bilemedim ya bende çok mastit geçirdim ya berbat bir şey. Bilemedim hiç denk gelmedim öyle bir duruma çatlak değildir dimi
Evt bende 3 kere oldum cok felaket, insallah bidaha olmayiz
Kız kimdi 45 dk uyuyor diyen şimdi gördüm bunu
Eki Görüntüle 3148547
Benimde 45dk, alarm kurmusum gibi zink diye uyaniyo max 45dkda, normal de 10dk da eskaza uyursa 45. Dk da kalkiyo gunlerdir uyumus gibi

Aaa doğru ya. Çünkü annem tam tepesini temizledi baya öyle kaldı geri oldu. Belki de şampuan. Ya doktorun biri de geçmeyen konak alerji habercisi diyor bilemiyorum korktum da
Zeytinyağı ile yağla konak şamp ile yıka geçer inş canım.Bizde uğraştık 1 ay. Bübchen yapmıştı konağı.Doktor ilk bize Radix konak şamp. vermişti o 2 yıkamaya bitirdi bayağı.Ama şampuan yanlışlıkla bana değdi aman Allahım nasıl bir yanma kızarma anlatamam.Anında attım çöpe mustela aldım.

Sarı iyiki cano normall zatenn anormallik birşey yok benimki yapmadık hiç kaka dünden beri seninki baya yaptı belki etkilenmiştir aşıdan bak burda böyle diyo

Sarı iyiki cano normall zatenn anormallik birşey yok benimki yapmadık hiç kaka dünden beri seninki baya yaptı belki etkilenmiştir aşıdan bak burda böyle diyo

Eki Görüntüle 3148627
He iyi bari, birden renk degisince sasirdim bende, bizim kakanin yesili de bunlardan hicbirine benzemiyosu ispanak yesili gibi koyu bi yesildi bide degisince bi noluyo dedim ama sari normali demekki, oh oh cok iyi

Reactions: Jou
Ben pijamasının paçasını çorabın içine sokuyorum öyle biraz daha uğraştırıyo çıkarmaya çalışırken değişmiş oluyorum bezini sorma ya bi şey olsada uyansak diye bekliyolar
Bende sokuyorum bu dana nasıl çıkarıyor. Kurt var bildiğin altını değiştirirken kol bastı oynuyor bi oraya bi buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…