Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay valla karman çorman işler
Yok bende beyaz tenliyim de hemen nokta nokta kızarır morarır bi yerim sıkışınca. Bence cihazdan olmuştur yaparken diye düşündüm.

Hay maşallah bende hiç bakmıyordum sonradan farkettim külot bez yazıyormuş

Valla ne değişik yapıları var bu bebelerin ne biliyorsun 45 dakikayı
Ayyy iyi değmiş sana valla. Bende mustela alıyım bakalım

Bende sokuyorum bu dana nasıl çıkarıyor. Kurt var bildiğin altını değiştirirken kol bastı oynuyor bi oraya bi buraya

Bugun aynı şeyi düşündüm bir sağ bir sol
Alt acma bezini tutup ağzına sokmaya çalışıyor
Ya bide basparmaga döndük tekrardan sürekli ağzında
Eline ne versem oda ağzında
Abisi orumcdk adam kostümü giydi onun üzerindeki örümceği almaya çalışıyor abisi de dokunabilrsin gunescim sorun yok diyor

@Elsa09

He iyi bari, birden renk degisince sasirdim bende, bizim kakanin yesili de bunlardan hicbirine benzemiyosu ispanak yesili gibi koyu bi yesildi bide degisince bi noluyo dedim ama sari normali demekki, oh oh cok iyi
Iste yeşile alışınca insan tugaf oluyo anne sütü kakası gibi oluyo benimki 2cisi geçen koyu renkli kaka etti katı mat rengi gibi kız saşırdım.bian yeşil şeyler tüketmekten oluyomuş

Valla ya geçen köye gittik anneannem ablamlar falan gülmekten öldü alt açılınca ipinden koyrulmuş buzağı gibi attırıyor

Benimki de aynı her şey ağıza. Çoğu zaman beceremiyor götürmeyi

Yaaa minik adam

Iste yeşile alışınca insan tugaf oluyo anne sütü kakası gibi oluyo benimki 2cisi geçen koyu renkli kaka etti katı mat rengi gibi kız saşırdım.bian yeşil şeyler tüketmekten oluyomuş

Ahanda geçen hafta benimkinin de oleydi yeşildi sweetgirlcandy imle istişare yapıp yediklerimle alakalı olduğuna karar verdik
Yeşil sebzenin dibine vurmuştum da o gün

Ahanda geçen hafta benimkinin de oleydi yeşildi sweetgirlcandy imle istişare yapıp yediklerimle alakalı olduğuna karar verdik
Yeşil sebzenin dibine vurmuştum da o gün
Evett ben çok tüketiyorum yeşil sebzeler falan sırf kilo alsın diye fazlası gelince öyle oluyo amann normal bee kakada iyice incelemekten kakalog olacamm

Lumix cano pardon şimdi hatırladım sabah yaptı akılmi kaldıcok yoruldum bugün
Bnmkide iki gunde bir ya da her gun 1 kere yapardi, sasirdim bugun 3 kere yapinca, ben not aliyorum kakasini bile kiz yoksa heeerseyi unuturum, her gunum ayni
Sağmicak bakalim bikac gun, arttiriyim diye ugrasiyodum sagip sagip 30 gorunce de sinirim bozuldu ztn
Kakalari bile rengarenk veletlerin

Koptum o buzağı geldi aklıma ne de şekerler
Köyde ne severdim dedeminde keçileri vardi
Ay simdi kimse kalmadı köylerde hey hey

Şeyde çok komik mutfak da kendime bisiler hazırlar Ken onuda oyalamak için eline bisiler veriyorum yulaf ezmesinin kilitli naylon ya ses çıkarıyor ağzına götürmek için hazırlanıp ellerini sallayıp heyecanlanıyor

Kucuk adamım çok şeker çok iyi bir abi
Akşamda Güneş uyandı dedi babasi ikimiz uyuyorduk anne sen git hadi dedi ded im baban ilgileniyor güneşle emzirmicekmisin güneşi diyor

Hahahahaha evettt kızz gel kakalog olalımm

Emzirme danışmanları hep diyor çıkan miktara bakmayın bebek emdiğinde daha çok geliyor diye. Takma kafana

Buara bezi bayada dolduruyo maşaallahhseviniyorum aslında anne sutü yettiğinide belli ediyo bide çişinide cok ediyo 6 8 defa

Aynen cok şükür benimkide oyle eskisi gb memede isyanlarda kalmadı sanırım uykuyu ayaktaya alıştırdım ya ondan

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…