Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Büyüyo kızzz benimki düzeldi sanırım uyudu şimdi dua ede ede yatağa koyacam allahın izniylee

Aha bugün instagram da gördüm
1 saat uğraşıp uyutmayı başardığım bebegimi yerine koyuyorumdur diye ondada dua ediyorlardı
Hadi dinlen Hakkındır bacım ben çay içtim giprasti besikte sallıyorum simdi bakalim

Reactions: Jou

Ya bende sagdigimda az geliyor
İşyerinde sıkıntı bana

Amaannn nerdee adamın horlayacağı tuttu uyandı daha uyurmu şimdi ayy sinirlerim hopladı horlamazdı hiç bittim kızz pilim yüzde %25

Amaannn nerdee adamın horlayacağı tuttu uyandı daha uyurmu şimdi ayy sinirlerim hopladı horlamazdı hiç bittim kızz pilim yüzde %25

Ay bizimkide.horlayinca uyaniyor kiz çıkar odadan
Geçenlerde sabahın 5 i mi 6 si.mi ne salona bıraktım kocayı da koydum başına dedim uyuyacam yarım saat neyde daha salondan adımımı atmadan hapşırma sesi bizim adamda korkmuş ki zda sen hangi ara uyudun uykunda hapsurdun

Ayyvallahii cano burnumdan geldi yaa canım çıktı uyutmak için 7den beri ayakta sıpa hep ağlamak odaya getirmeyede korkuyorum resmen artık

Ayyvallahii cano burnumdan geldi yaa canım çıktı uyutmak için 7den beri ayakta sıpa hep ağlamak odaya getirmeyede korkuyorum resmen artık

Kiyamam sana
Eşine paslasana arada kuuzu
Bak bende uyumuyor.aglyor.ama babasından.sesi çıkmıyor onda meme yok biliyor ya ondan galiba

Evett onda meme yok benimkide diyo bak duruyo diyo manyahh anlamaykii bana şımarık

AY çıldırttı beni vallahi memede sorun yok besige koydum ayaklar toplanıyor sağa.sola donuluyor kucağıma aldım zar zor gaz çıkardık aonda tekrar besjkfe sıkışma sonuç açtı gözlerini sil bastan başlıyoruz memede ksc saat kalır simdi

Hala uyumadı.yat.kalk yat kalk tam gözümü kapatıyorum başlıyor

Valla yaa bak geçende böyle yaptı akşama kadar az az içti akşam olunca içmeye başladı dana bunlar
Tam dana hemde bizi oyuncak ettiler ellerinde
Migrosta kuzu. Mesela indirimler çıkıyor ya ilk ekranda orda yazmıyor sleepy yazdım girdim orda üstünde yazıyor %60 indirim diye

Ahahah valla ne yapak bunları bari ucuza getirelim
Kız geçen yüzde 25 indirim daha uygundu. Şimdi fiyatı şişirmişler pek anlamı kalmamış
Kız kimdi 45 dk uyuyor diyen şimdi gördüm bunu
Eki Görüntüle 3148547
Ee bizimkiler dönmüyor daha benim cesaretim yok
Ay yok paşam saçlarına dokundurtmaz ama sen benimkine dokunuyorsun 6 senedir diyorum sen annesin ama diyor
Ay bennuzun saçlı oğlanlara bayılıyorum hep hevesim var koca sagolsun hep.kestirdi
Bak sen ya hazır cevap bide anneyiz diye her şeyi yapcaz he bende çok seviyorum uzun saçı bakalım ikimizde uzatalım diyoruz
Külot bez bence zorluk bütün kıyafeti çıkar bezi giydir geriye kıyafetleri giydir ablam hiç memnun kalmamıştı
Sızdırma yapıyor mu peki kuzum
Migros marketlerde
Tamam canım baktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…