Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Deneyimli anneler biz tahmini ne zaman rahata ercez? Yani uykuyu falan geçtim de böyle kendi oyalanabilecek biz ev işimizi yapacağız, dışarıya alıp rahatça çıkabileceğiz, anneanne babaanneye bırakıp işlerimizi görebilcez bi kuaföre gidebilcez mesela çok mu uzakta bu zamanlar?

Ay yok genelde ben oyalıyorum ama cok is birikiyor

Ay yok genelde ben oyalıyorum ama cok is birikiyor
Kisa sureli kullanacakmişsin zaten.bide yurumeden ziplamali olanlari var sanirim eglenceli.
Mesela ben ilk cocugumda yurumeye parmak ucunda başlamasin diye kullanmadim,benim kiz cok erken yurumeye başladi ve tam 5 sene parmak uçlarinda yurudu:)) erken yuruyenler de parmak uçlarinda yuruyo yapacak biâey yok

Oyuncaklari eliyle tam olarak kavrayip birakmadigi zaman bebek kendi kendini oyalayacak:))

7 8 ay mı o civarda mı yani? Ay tüm gün kucağımda 2 dk koy yere koş bi işin ucundan yap ağlasın hop gel bi daha eğlendir derken beynim çorba oldu.
6 aylikken tutuyolar,6 ay da bacaklari da gelişiyo.eger bebiş biraz tembel degilse 6 bucukta surunmeye de başliyo,yere birakirsin bi o oyuncaga gider bi ötekine derken zaman kazanirsin:))

Kızlar yürüteç düşünen var mı çok ağır oluyor artık sürekli gezmek istiyor en azından 15 dakika işimi yapana kadar oturtsam var mı bilginiz?

6 aydan sonra ama kuzum bekliyorum o günü benimkide sürekli kucakta biraz ana kucağına alıştı sallayıp mutfakta az biraz is yapiyorum eline veriyorum plastik bisiler

Oglum da çok rahat bırakıyodum ağlamazdım kolay kolay birde mama içiyordu bu kız hem miz miz hemde emiyor
Alt kat komşum ver bana ben oyalim sen çamaşırlarını as dedi oyuncak aldı 15 dk sonda gelcen nasılsa dedim 10 dk olmadan ağlak vaziyette geldi yanıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…